Køkken

Dit køkken er både et madværksted og et mødested. Her laver du mad, fejrer begivenheder og er sammen med din familie. Dit køkken skal kunne bruges til lidt af hvert. Det er derfor vigtigt, at du tænker ekstra godt over, hvordan du indretter dig.

Går du med køkkenplaner og -drømme, har du garanteret allerede en ide om, hvilken stil dit køkken skal være i. Og måske også hvilken farve, hvilke greb og hvilket køkkengulv, der skal være. Men inden du svinger med dankortet og ringer til håndværkerne, skal du lige gå en masse skridt tilbage. Der er nemlig mange (mange!) andre overvejelser og beslutninger, du skal igennem. Overvejelser, der muligvis vil vende helt op og ned på dine nuværende planer.

For hvor mange personer er I typisk, der laver mad derhjemme? Skal der være plads til børnene i køkkenet, eller er du helst fri? Handler I dagligt eller én gang om ugen? Er I mest til take-away eller laver I gourmetmad fra bunden?

Er du typen, der hellere vil smide dig på sofaen efter aftensmaden end bruge en halv time på at forkæle din træbordplade med olie?

Og hvad med huset? Har du overvejet, hvilket køkkendesign der vil klæde din hustype?

Der findes et hav af ting, du bør tage stilling til. Alt det kan en arkitekt hjælpe dig med.

 

 

Bliv inspireret til dit køkken

Få vores BYGGEGUIDE gratis

Modtag konkret hjælp til dit byggeprojekt med vores BYGGEGUIDE, som vi sender med, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Venligst udfyld en valid e-mail

Tak. Du er tilmeldt nyhedsbrevet.