Projekt

Sammenbygningen af nyt og gammelt skaber en interessant formgivning

Woodhouse er omgivet af landskabet ved Nordsøen, klitterne, søen, Krik Vig og Thy Nationalpark. Huset er beliggende på en grund, der er omgivet af naturen, skov, træer og buske og ligger kun en lille kilometer fra havet.

Woodhouse er baseret på tre hovedelementer, bestående af hovedbygningen, anneksbygningen og en træterrasse, der binder det hele sammen. Husets indvendige forhold repræsenterer moderne dansk sommerhus design, med udsigt hele vejen igennem huset på begge sider, så naturen bliver inviteret helt ind i huset.
Indvendige gulve er udført i Douglas planker.
I soveværelset er der 4,5 meter høje vinduer, der lader skoven komme helt tæt på.
Husets udvendige overflader er beklædt med Douglas granlister. Taget er belagt med naturskifer.

Hovedhuset indeholder en åben stue med køkken og spisebord, pejs, badeværelse og et soveværelse med dobbeltseng og fri udsigt til den lille skov på den anden side af vinduespartiet. Fra soveværelset er der adgang til terrassen. Alle områder i hovedhuset har direkte udsigt til naturen gennem store vinduer.

Annekset indeholder et stort badeværelse, 2 soveværelser med 2 dobbeltsenge og en hems (perfekt til børn). Både hovedhuset og annekset har direkte adgang til terrassen mellem de to bygninger.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Søren Sarup

Søren Sarup