Projekt

Sommerhus på budget med krydsfinér som indvendig vægbeklædning

  • Sammenhæng med uderum
  • Optimal udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Sommerhuset på bare 80 m2 deles af 2 børnefamilier, så udgangspunktet for løsningen af dette hus har været familievenlige løsninger, et beskyttet uderum samt et stramt budget.

Planen er disponeret som et vinkelhus, hvor der i den ene længe er en lille soveafdeling med to soveværelser, 1 køjeværelse og et badeværelse. Den anden længe huser køkken- og opholdsafdeling. Opholdsrummet er gennemlyst og kan åbnes op via skydedøre til terrassen. Terrassen mod vest, der ligger beskyttet imellem de 2 længer, fungerer som en multifunktionel zone, med indgangsparti, plads til grill, samt et større overdækket hyggeområde. På østsiden af huset er der med direkte adgang fra badeværelset et udebrus område.

Indvendigt fremstår sommerhuset på vægge af krydsfiinérsplader hvorimod loftet er udført af naturfarvet træbetonplader, for derved at opnå en god akustik. Gulvet er af fibercement der er nemt at rengøre for sand mm. De indbyggede møbler samt fronter på skabe og køkken er som væggene ligeledes udført i krydsfinér, hvilket giver en hyggeligt og afslappet atmosfære samtidig med at krydsfinér er prisvenligt.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Tina Zaber