Projekt

Storslået forvandling af 70'er villa til stilren patriciervilla

Patriciervilla
  • Æstetisk sammenhæng
  • Mere plads
  • Optimal udnyttelse af dagslys

Totalrenovering af 70'er villa
På en stor naturgrund, har Lundhilds tegnestue tegnet forvandlingen af denne bolig. Med afsæt i en L-formet bolig, forvandles villaen til en stilren patriciervilla. Tagkonstruktionen løftes, så der dannes en ny tagetage. Boligen får et nyt udtryk, der er moderne, stilrent og eksklusivt.

Indvendigt er funktionerne i huset omrokerede, så bevægelsesflowet udnyttes på bedste vis. Stueplanen består af en stor åben hall med trappe til førstesalen, kontor, lounge og fællesrum i form af opholdsstue, spisestue og køkken. Særligt har fokus været at optimere funktionen af køkken og bryggers.

På førstesalen kommer man direkte op til det nye multirum, der fungerer som fordelingsrum til resten af etagen. Den sydvendte længe af huset udgør børneafdeling, mens den østvendte rummer voksenafdelingen. I midten findes et kontor, gæsteværelse og badeværelse. Nye ovenlysvinduer bidrager med et skønt naturligt lys og udsigt til haven.

Udvendigt hvidpudses murværket og indsættes der nye hvide sprossevinduer. Der anvendes mørke tagvinduer, som matcher det mørke tegltag. Store vinduespartier indrammer den overdækkede hovedindgang.

Bæredygtige tiltag

Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Steen Bjørn Lundhild