Projekt

Tilbygning i 2 planer

  • Flere rum
  • Bedre dagslys
  • Sundere indeklima

Ønsket var en tilbygning i villaens oprindelige stil.
Krav til indhold: 2 værelser og ét stort badeværelse.
Tilbygningen blev placeret mod nord/øst i det mest skyggefulde hjørne af grunden. Det blev en god udnyttelse af det areal der var til rådighed.
Tilbygningen blev udført i to planer, og der blev også plads til et stor fællesrum, som man møder i den direkte forbindelse til 1.-salen.
I forbindelse med projektet fik hele villaen nyt tag og nye vinduer.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Torben Baltsen

Torben Baltsen