Projekt

Tilbygning i beton glas og træ.

Funktionel villa
  • Flere rum
  • Bedre udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Projektet udspringer af at bygherren manglede plads omkring spisebordet når det var gæster. Samtidig manglede de en ordentlig stue, hvor det var mulighed for at lukke af og fordybe sig. Løsningen blev en tilbygning som vinkler sig på huset og graver sig ind i terrænet. Fra tilbygningen og det eksisterende køkken bliver det så rig adgang til den sydvestvendte terrasse. Stuen placeres bagerst i tilbygningen, delvist ind gravet i terrænet. Mellem Stuen og Spisestuen etableres en mobil væg, i form af store skydedøre, som kan placeres efter behov og dermed ændre rummenes funktion og karakter.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer
Efterisolering

Rådgivning omfattede

  • Interiørdesign
  • Lysdesign
  • Havedesign
  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Samuel Ringgaard Davey

Samuel Ringgaard Davey