Projekt

Tilbygning på stejl grund i Århus giver ekstra plads både inde og ude

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med uderum

Få m2 men optimal udnyttelse:
Tilbygningen på den stejle grund i Århus er en mindre udvidelse af stuen og et depotrum i kælderen. Med denne ændring følger dog en fuldstændig ændring af husets og facadens udtryk. Funktionaliteten i husets primære opholdsrum ændres også radikalt, da der åbnes for kælderen, der både bliver lys og imødekommende, og skabes direkte adgang til en stor træterrasse i flere niveauer med indbygget skur og ekstra attraktivt område ud mod haven.

Tilbygningens arkitektur-principper:
Villaen i Århus udvides med få m2, som giver en åben forbindelse til kælderen og bringer masser af lys og luft ind i huset.
-Husets stil må gerne ændres radikalt, men skal opleves som et samlet hele, der kunne være bygget på én gang.
-Masser af lys og luft - opholdsrum med rumhøje vinduer både for lyset, energiens og udsigtens skyld. Det giver rum der føles større end de er og udsynet er vinklet omkring hjørnet, så man man udnytter den primære udsigts retning.
-Ny tagkonstruktion giver maksimalt lysindfald og trækker lyset dybt ind i huset.
-Stor alternativ træterrasse med integreret redskabsrum & opholdszoner på flere niveauer.
-Stue, køkken og aktivitetsrum i kælder får bedre opholdszoner på flere niveauer.
-Værelser og birum i kælder bliver lyse & attraktive.

Bæredygtige tiltag

Efterisolering
Lavenergiruder/vinduer
Dagslys/passiv solvarme

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Lars Christensen

Lars Christensen