Projekt

Tilbygning som en kontrast i form og farve

I projektet var der store lokalplanmæssige begrænsninger i muligheder for placering af en ny tilbygning. Samtidig udfordrede det skånende terræn en ny ankomstsituation samt overgang til den højere beliggende have på den anden side.
Løsningen blev en skarptskåret boks, der markerer sig kontrastfuldt i form og materialitet fra det eksisterende hus. Samtidig fremhæver de stramme linjer de omkringliggende bløde kurver fra landskabet.

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Kim Pretzmann Olesen

Kim Pretzmann Olesen