Tilbygningen set fra haven

Fotograf: Peter Kragballe

Kim Pretzmann Olesen

NORDPIL ARKITEKTER

Åbyhøj

Hele Danmark
Håndværksbaggrund
Byggeteknisk baggrund
Bæredygtigt fokus
Kort ventetid
Fokus på byggebudget

Tegnestue i Aarhus og København

Vi elsker at tegne til og for boligejere. Hos os er vi er bevidste om værdien i at bevare og vedligeholde. Derfor sætter vi en ære i at sætte os i dit sted, og rådgive ud fra dine behov.
Om vi tegner helt nyt eller bygger til eksisterende eller renoverer, så går vi til opgaven med samme store entusiasme og bruger holdbare løsninger og sunde, og helst naturlige materialer.

Kontakt os hvis I ønsker et godt samarbejde om jeres boligprojekt.

Vores samarbejde med Kim har igennem hele processen været professionel og grundigt. En yderst kompetent arkitekt, som ikke bare taler en efter munden - Kim stiller også de frække spørgsmål og udfordrede os på vores behov.
Christina og Matthew, Ballerup
Vi er allerede virkelig mange gange blevet bekræftet i hvor godt et valg vi traf ved at indgå et længerevarende og tæt samarbejde med Kim og Nordpil Arkitekter, og vi vil i dén grad anbefale andre at gøre det samme.
Christian Nørgaard
I forbindelse med, at vi skulle have bygget et kolonihavehus tog vi kontakt til Nordpil og vi fik rigtig god rådgivning og inspiration af Kim til, hvordan vi kunne bygge et hus på bare 50 kvm. og udnytte pladsen bedst muligt.
Kirsten og Jørgen
Fantastiske hele vejen gennem renoveringen. Som førstegangs-bygherre har det været fantastisk at have Nordpil med i renoveringsprojektet af vores 70’er hus. De har leveret grundig rådgivning med deres dygtige arkitekter og bygningskonstruktører.
Bjørg og Nicolas
Nyt hus i to plan Kim har i samråd med os været med til at udarbejde vores drømmehus og fået indhentet byggetilladelse. Kims sans for detaljen og gode håndtering af vores ønsker, har gjort at vi i dag er godt i gang med at bygge vores drømmehus.
Anette og Niels
Vi har haft et helt fantastisk møde med Nordpil om vores kommende renovering og tilbygning. Inden mødet havde vi en forestilling om hvad vi ville have ud af det, men hold nu op hvor blev vi positivt overrasket over udfaldet af mødet med Kim
Caroline og Rasmus

Priser

Kontakt og idé
4.500 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Artikler om mine projekter