Projekt

Tilbygning til murermestervilla

Murermestervilla
  • Æstetisk sammenhæng
  • Mere plads
  • Optimal udnyttelse af dagslys

I denne klassiske murermestervilla, tilføjer vi med et enkelt greb, en tilbygning der giver luft og lys til husets leverum.

Familien var glade for den charmerende murermestervilla og også for beliggenheden i et opvokset villakvarter, men pladsen var blevet for trang. Særligt I de primære opholdsrum i stueetagen var rummene for små og for mørke.

Løsningen blev en tilbygning på 41 kvadratmeter i stueplansniveu, som rummer det lyse, rummelige køkken-alrum som familien altid har savnet.

Tilbygningen er holdt i en stil der passer til huset, og lyset flyder ind fra alle fire verdens hjørner, gennem de store vinduespartier.

Mursten, fuge og forbandt spejler den eksisterende bygning, ligesom vinduer og terrassedøre passer naturligt ind. I forlængelse af tilbygningen er en stor træterrasse der med trappeanlæg på to sider søger for en god forbindelse til haven.

Med 3D visualiseringer skabes tryghed hos kunden og blikket for helheden bevares.

Bæredygtige tiltag

Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Louise Balle Rosbjerg