Louise Balle Rosbjerg

Nodo Arkitekter ApS

Aarhus C

Region Midtjylland
Region Nordjylland
Region Sjælland
Region Syddanmark
Havedesign
Interiørdesign
Køkkendesign
Nybyggeri

Hos Nodo Arkitekter elsker vi at tegne drømmeboliger!
Kundens drøm vel af mærke... vi møder vores kunder der hvor de er, og vi er særligt stolte af vores evner til at lytte.

Vi arbejder med boligarkitektur i bred forstand, og kan både hjælpe med den nybyggede villa, eller med at optimere på allerede eksisterende rammer.

Æstetik og funktionalitet går hånd i hånd i vores projekter

En åben og tillidsfuld dialog med kunderne er for os altafgørende, og det er nøglen til et vellykket projekt.

“Der er virkelig blevet lyttet til vores ideer, men vi er også blevet udfordret – og det har givet nogle anderledes og fede løsninger i huset, som vi ikke selv havde overvejet."
Michael V. Knudsen
Vi har fået meget mere ud af den her sag her end vi kunne have gjort alene. Nodo har hjulpet os til at få det optimale ud af kvadratmeterne og ud af grunden. Det har virkelig været en fornøjelse, og vi vil vælge dem igen til hver en tid.
Rune Lund Bendixen

Priser

Kontakt og idé
4.500 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Skitseprojekt - fastpris
40.000 kr.

Vores priser afhænger af hvad vi skal levere, og derfor et tilbud og prisoverslag altid individuelle. Vi prissætter opgaven + ydelser inden opstart. Prisen for et skitseprojekt til en ny villa starter fra 40.000 kr inkl. moms,

Mine projekter