Projekt

Totalrenovering på Enghave Plads

  • Mere plads
  • Ekstra opbevaringsplads
  • Bedre udnyttelse af m2

Lejligheden skulle tilpasses familiens behov for mere plads. Køkkenet blev flyttet til spisestuen og væggene mellem de små værelser blev fjernet for at skabe en åben plan med indbygget sovenicher i den nye kerne i lejligheden. Køkkenet skulle indpasses i stuen, og måtte derfor bære mere bræg af møbel end af køkken. Der måtte ikke være højskabe, men mest mulig bordplads. Derfor er køleskabe, fryser og ovn gemt væk bag panelerne.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Anders Lind

Anders Lind