Projekt

Villa CS

  • Bedre sammenhæng med uderum
  • Familievenlige løsninger

Villaens antal kvadratmeter og udformning samt placering har taget udgangspunkt i det tidligere hus, som lå på grunden. Dette var et krav fra Kystdirektoratet, da der skulle gives dispensation til genopførelse af huset indenfor strandbeskyttelseslinjen. Bygherre overtog byggegrunden med disse restriktioner fra tidligere ejer, som havde fået fjernet det eksisterende hus. Den nye bolig er udformet i et mere moderne og nutidigt formsprog, og der er lagt vægt på, at huset skulle opføres i gedigne materialer i form af mursten D71 fra Petersen Tegl samt ubehandlede cedertræslister og sorte engoberede flade tegltagsten. Indretningen er tegnet med fokus på stedet og udsigten til Vejle Fjord, som kan nydes fra husets primære opholdsrum samt fra fællesrummet på 1. salen. Villaen er tegnet til en børnefamilie på fem.

Bæredygtige tiltag

Faskiner
Varmegenvinding
Jordvarme

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Jan Smidt Andreasen

Jan Smidt Andreasen