Jan Smidt Andreasen

A1 Tegnestue ApS

Odense NV

Hele Danmark
Tilbyder videomøde
Bæredygtigt fokus
Byggeteknisk baggrund
Håndværksbaggrund

En bygning er en del af et liv, der skal leves, og som man skal trives i. Boligen skal opfylde nogle funktioner, men det skal også give inspiration og nye perspektiver til den måde, vi lever på. Det handler om at sikre en samlet løsning, der giver en harmonisk helhed, hvor funktion, æstetik og valg af materialer går op i en højere enhed. /Jan Smidt Andreasen, Arkitekt MAA & indehaver af A1 Tegnestue

Gennem hele processen har Jan været utrolig god til at omsætte vores ideer – plus de, til tider, rigide og bureaukratiske regler fra Kommunen og Kystdirektoratet – til gode arkitektoniske løsninger, der bygger bro mellem praktik og æstetik.
Julia & Mads
Efter et møde på tegnestuen, hvor snakken gik på skitser, materialer og farver, sendte Jan et skitseprojekt, hvor han virkeligt havde formået at samle alle vores ønsker og detaljer, til en funktionel helhed.
Louise & Daniel
Vi hyrede Jan til at give et gammelt sommerhus nyt liv, det var vigtigt for os at bibeholde "sommerhusfølelsen", men samtidigt flytte huset ind I 2022. Der blev I den grad lyttet til vores behov og budget, og huset overstiger alle forventninger.
Linette & Casper
Jan har løst opgaven med at tegne vores sommerhus på Nordfyn fantastisk kreativt og godt, både ift. vores ønsker og ift. de restriktioner lokalplanen har påbudt og de rammer der ellers har været for projektet.
Lene & Michael
Jan har (efter vores opfattelse) altid fingeren på pulsen og er innovativ/nytænkende i løsninger som svarer til tidens trend og udtryk. Kombineret med at det fungerer til UG i praksis.
Nielsen & Hjort - Thomas
Jan lyttede til vores ideer, men fik alligevel ret frie tøjler, hvilket vi havde fuld tillid til. Her snart fem år efter går vi stadig og glæder os over mange af de fede detaljer, Jan fik tegnet til os.
Sanne & Michael
Det var ikke muligt at sætte vinduer i hverken mod øst eller vest, det har Jan løst ved hjælp af store vinduespartier, rytterlys og skråvinduer - vi har nu et hav af små spændende kig ud, et enormt lysindfald og skygger som hele tiden ændre sig.
Annette & Erik
Vores samarbejde med Jan har kun bragt positive oplevelser. Fra første møde var der god dialog om vores ønsker og med Jans ideer. Ud fra vores første møde ramte Jan nærmest plet i første hug med stil og plantegning.
Stine & Mads

Priser

Kontakt og idé
1.000 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Mine projekter

Artikler om mine projekter