Projekt

Villa med bokse

  • Bedre udnyttelse af m2
  • Bedre akustik

Villaen ligger ydmygt og skjult fra vejen. Villaen er opbygget af markante sortpudsede bokse. De enkelt udformede bokse danner mellemrum til terrasser, solgårde og indgange. Store vinduespartier inviterer solen, omgivelserne og skoven indenfor. Partielt pryder lister af cedertræ villaen, og listerne føres med indenfor og bidrager til stemning og tekstur.

Bæredygtige tiltag

Omfangsdræn
Biodiversitet

Rådgivning omfattede

  • Havedesign
  • Interiørdesign

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Lars Bo Poulsen

Lars Bo Poulsen