Projekt

Villa Virklund - Tilbygning gav mere udsigt og adgang til naturen

Huse fra 00'erne og frem
  • Æstetisk sammenhæng
  • Mere plads
  • Optimal udnyttelse af dagslys

På en svagt skrånende grund med udsigt til skov og sø, ligger Villa Virklund.

En eksisterende bolig, der har fået et løft og er blevet strammet op i sammenspil med den nytilførte tilbygning. Ved at ‘’pakke’’ den eksisterende bolig ind i samme træbeklædning som den nye tilbygning, samt fjerne udhænget forenes de to bygningsvolumener.
Tilbygningen spænder på tværs af grunden, og ligger i forlængelse af den eksisterende bolig. På den måde optimeres udsigten, og giver adgang fra alle rum til altangangen, der leder direkte til terrassen og haven.

Langs den nyopførte tilbygning skabes en ankomst til villaen, hvor man via betontrædefelter føres til gårdrummet, hvor aftensolen kan nydes og et overdækket ankomstrum leder til entréen. Her åbenbarer udsigten mod søen sig, og man ledes og drages naturligt mod lyset – enten for enden af fordelingsgangen i den nye tilbygning, eller mod den nye lyse trappehall, der forbinder til hhv. stue og køkkenalrum.

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Rasmus Bak