Ombygning af facade mod havet.

Christian Brixval

Brixval ApS

København V

Region Hovedstaden
Region Sjælland
Interiørdesign
Speciale i restaurering
BedreBolig-rådgiver
Opbevaringsløsninger

Hos Brixval er dit hjems unikke stil i fokus. Jeg designer med bred viden om arkitektoniske stilarter og byggetraditioner, sikrer, at dit projekt ikke bare tilføjer, men smart og æstetisk viderefører dit hjems tradition. Jeg skaber sammenhæng mellem nyt og eksisterende, uanset om det er nybyg, renovering eller tilbygning. Med mig som din designer er du med hele vejen til den perfekte løsning.

Da vi havde vores hus til salg, udarbejdede Brixval tegninger af forskellige mulige til- og ombygninger af huset, så de potentielle købere kunne forestille sig, hvordan huset kunne komme til at se ud ved udvidelse eller med en anden planløsning. Dette gjorde, at flere købere var interesseret i huset ved fremvisninger
Tilfreds kunde

Priser

Kontakt og idemøde
2.500 kr.

Hvis I f.eks. er interesseret i at renovere jeres hjem, tilbyder vi hos Brixval – Arkitektur & Design at afholde et idemøde. På idemødet kan vi drøfte jeres ideer og muligheder. Efter idemødet udarbejder jeg et ideoplæg ud fra vores snak, og hvis I er interesserede i at indgå et samarbejde, er mødet gratis.