Ombygning renovering facaderenovering energioptimering funkisvilla

Bliv ringet op gratis af Peter Saabye

Skriv en besked herunder eller ring

Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk

Ombygning af fritliggende hus

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.

Energi og miljø

Kældervægge blev blotlagt og efterisoleret. Ligeledes blev facaden efterisoleret udvendigt med isoleringsbats der efterfølgende blev pudset. Der blev udført ny tagkonstruktion og isolering. Alle vindues og dørpartier blev skiftet.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Peter Saabye, Saabye & Partners ApS

Saabye & Partners ApS målsætning er at virkeliggøre kundernes byggedrømme med...

Se billeder af projektet

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk, Facade

Den gamle vinterhave er blevet integreret i husets facade og har fået tilført store vinduespartier til gulv. På vinterhavens tag er der bag brystningen en dejlig ugenert. tagterrasse fra soveværelset. Tilbygningen ses yderst til højre, hvor der er adgang

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk, Facade

Den ældre villa inden den blev renoveret, efterisoleret og der blev opført en mindre tilbygning

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk, Facade

Den hvide facade står skarpt mod gaden.

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk, Facade

De enkle hvide facader er efterisoleret med facadebats og pudset.

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk, Køkken

Køkkenet set ud i den tilbyggede del mod haven

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk, Køkken

Køkkenet set ud i den tilbyggede del med udgang til terrassen

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk, Køkken

Kig fra køkken mod stuen. Der blev fjernet en væg for at opnå et lyst og sammenhængende køkkenalrum

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk, Stue

Køkkenalrum

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk, Stue

Kig fra køkken-alrum til den gamle vinterhave med nye vinduespartier til gulv

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.,  Ombygning, Fritliggende hus, Værelse
Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk, Værelse

Soveværelset med udgang til tagterrasse over den gamle vinterhave

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.,  Ombygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk, Terrasse/altan

Ny træterrasse med udgang både fra køkken og stue

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.,  Ombygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk, Bad/toilet

Det nye badeværelse på 1. sal

En gennemgribende ombygning gjorde villaen til en moderne lys perle. Udhænget blev fjernet, facaden efterisoleret og pudset hvid med murkroner i zink. En tilbygning gav plads og rum i køkkenet og på 1. salen fik badeværelset et indbygget badekar med udsigt og altan. En væg blev fjernet og familien fik et stort køkken alrum. Den mørke vinterhave blev forvandlet til en lys stue med vinduespartier til gulv. Fra soveværelset på 1. salen blev der adgang til en ugenert tagterrasse over vinterhaven.,  Ombygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
Funkisvilla fra 1935 ført tilbage til sit oprindelige skarpe udtryk, Bad/toilet

Badeværelset på 1. sal på udvidet i forbindelse med tilbygningen. Fra badekaret er der udsigt til haven og grønne områder. Facadedør til den nye lille tagterrasse.

  • Den gamle vinterhave er blevet integreret i husets facade og har fået tilført store vinduespartier til gulv. På vinterhavens tag er der bag brystningen en dejlig ugenert. tagterrasse fra soveværelset. Tilbygningen ses yderst til højre, hvor der er adgang
  • Den ældre villa inden den blev renoveret, efterisoleret og der blev opført en mindre tilbygning
  • Den hvide facade står skarpt mod gaden.
  • De enkle hvide facader er efterisoleret med facadebats og pudset.
  • Køkkenet set ud i den tilbyggede del mod haven
  • Køkkenet set ud i den tilbyggede del med udgang til terrassen
  • Kig fra køkken mod stuen. Der blev fjernet en væg for at opnå et lyst og sammenhængende køkkenalrum
  • Køkkenalrum
  • Kig fra køkken-alrum til den gamle vinterhave med nye vinduespartier til gulv
  • Soveværelset med udgang til tagterrasse over den gamle vinterhave
  • Ny træterrasse med udgang både fra køkken og stue
  • Det nye badeværelse på 1. sal
  • Badeværelset på 1. sal på udvidet i forbindelse med tilbygningen. Fra badekaret er der udsigt til haven og grønne områder. Facadedør til den nye lille tagterrasse.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›