Bliv ringet op gratis af Eva Kristine Brørup

Skriv en besked herunder eller ring

KIRKEVÆNGET

Nybygget sommerhus

Stråtækt sommerhus med anneks i Rørvig plantage ved Kattegat.

Huset er bygget på fundamenterne af grundens tidligere bebyggelse fra 1930. Det gamle hus er revet ned, men husets ånd er forsøgt viderført. Inspirationen og arkitekturen til det nye byggeri er derfor hentet fra det gamle og valget af materialer faldt derfor på håndmalet træ, sæbebehandlede fyrtræsgulve og nordisk granit.

Farverne er valgt efter landskabet der omgiver huset. Vinduerne er mosfarvede, de grønne og blå nuancer indendørs er inspireret af den omkringvoksende vegetation og det stråtækte tag leder tankerne hen på marhalm ved kysten.

Det nye hovedgreb i projektet ligger i forholdet mellem interiør og eksteriør.
De store vinduesåbninger mod landskabet skaber en lys og luftig atmosfære.
Målet med denne arkitektur og indretning har været at man i sommerhuset kan føle sig i tæt på naturen.

Stueplan består af køkken alrum og stue, begge med pejs og forbindelse til den store træ terrasse.
Husets tagetage har 3 værelser.

Annekset er 42m2 og ligger for sig selv. Anneksets plan er spejlet, med soveværelser fordelt i hver sin ende forbundet af en kerne med tekøkken og badeværelse. Hvert soveværelse har en hems for flest mulige sovepladser.

Energi og miljø

-

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen
  • Familievenlige løsninger

Eva Kristine Brørup, Valbæk Brørup Arkitekter ApS

Vores drive er vores faglige nysgerrighed, troen på mulighederne i den moderne...

Se billeder af projektet

Stråtækt sommerhus med anneks i Rørvig plantage ved Kattegat.

Huset er bygget på fundamenterne af grundens tidligere bebyggelse fra 1930. Det gamle hus er revet ned, men husets ånd er forsøgt viderført.  Inspirationen og arkitekturen til det nye byggeri er derfor hentet fra det gamle og valget af materialer faldt derfor på håndmalet træ, sæbebehandlede fyrtræsgulve og nordisk granit.

Farverne er valgt efter landskabet der omgiver huset. Vinduerne er mosfarvede, de grønne og blå nuancer indendørs er inspireret af den omkringvoksende vegetation og det stråtækte tag leder tankerne hen på marhalm ved kysten.

Det nye hovedgreb i projektet ligger i forholdet mellem interiør og eksteriør.
De store vinduesåbninger mod landskabet skaber en lys og luftig atmosfære.
Målet med denne arkitektur og indretning har været at man i sommerhuset kan føle sig i tæt på naturen.

Stueplan består af køkken alrum og stue, begge med pejs og forbindelse til den store træ terrasse.
Husets tagetage har 3 værelser.

Annekset er 42m2 og ligger for sig selv. Anneksets plan er spejlet, med soveværelser fordelt i hver sin ende forbundet af en kerne med tekøkken og badeværelse. Hvert soveværelse har en hems for flest mulige sovepladser.,  Nybyggeri, Sommerhus, Tag
KIRKEVÆNGET, Tag

-

Stråtækt sommerhus med anneks i Rørvig plantage ved Kattegat.

Huset er bygget på fundamenterne af grundens tidligere bebyggelse fra 1930. Det gamle hus er revet ned, men husets ånd er forsøgt viderført.  Inspirationen og arkitekturen til det nye byggeri er derfor hentet fra det gamle og valget af materialer faldt derfor på håndmalet træ, sæbebehandlede fyrtræsgulve og nordisk granit.

Farverne er valgt efter landskabet der omgiver huset. Vinduerne er mosfarvede, de grønne og blå nuancer indendørs er inspireret af den omkringvoksende vegetation og det stråtækte tag leder tankerne hen på marhalm ved kysten.

Det nye hovedgreb i projektet ligger i forholdet mellem interiør og eksteriør.
De store vinduesåbninger mod landskabet skaber en lys og luftig atmosfære.
Målet med denne arkitektur og indretning har været at man i sommerhuset kan føle sig i tæt på naturen.

Stueplan består af køkken alrum og stue, begge med pejs og forbindelse til den store træ terrasse.
Husets tagetage har 3 værelser.

Annekset er 42m2 og ligger for sig selv. Anneksets plan er spejlet, med soveværelser fordelt i hver sin ende forbundet af en kerne med tekøkken og badeværelse. Hvert soveværelse har en hems for flest mulige sovepladser.,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
KIRKEVÆNGET, Facade

-

Stråtækt sommerhus med anneks i Rørvig plantage ved Kattegat.

Huset er bygget på fundamenterne af grundens tidligere bebyggelse fra 1930. Det gamle hus er revet ned, men husets ånd er forsøgt viderført.  Inspirationen og arkitekturen til det nye byggeri er derfor hentet fra det gamle og valget af materialer faldt derfor på håndmalet træ, sæbebehandlede fyrtræsgulve og nordisk granit.

Farverne er valgt efter landskabet der omgiver huset. Vinduerne er mosfarvede, de grønne og blå nuancer indendørs er inspireret af den omkringvoksende vegetation og det stråtækte tag leder tankerne hen på marhalm ved kysten.

Det nye hovedgreb i projektet ligger i forholdet mellem interiør og eksteriør.
De store vinduesåbninger mod landskabet skaber en lys og luftig atmosfære.
Målet med denne arkitektur og indretning har været at man i sommerhuset kan føle sig i tæt på naturen.

Stueplan består af køkken alrum og stue, begge med pejs og forbindelse til den store træ terrasse.
Husets tagetage har 3 værelser.

Annekset er 42m2 og ligger for sig selv. Anneksets plan er spejlet, med soveværelser fordelt i hver sin ende forbundet af en kerne med tekøkken og badeværelse. Hvert soveværelse har en hems for flest mulige sovepladser.,  Nybyggeri, Sommerhus, Terrasse/altan
KIRKEVÆNGET, Terrasse/altan

-

Stråtækt sommerhus med anneks i Rørvig plantage ved Kattegat.

Huset er bygget på fundamenterne af grundens tidligere bebyggelse fra 1930. Det gamle hus er revet ned, men husets ånd er forsøgt viderført.  Inspirationen og arkitekturen til det nye byggeri er derfor hentet fra det gamle og valget af materialer faldt derfor på håndmalet træ, sæbebehandlede fyrtræsgulve og nordisk granit.

Farverne er valgt efter landskabet der omgiver huset. Vinduerne er mosfarvede, de grønne og blå nuancer indendørs er inspireret af den omkringvoksende vegetation og det stråtækte tag leder tankerne hen på marhalm ved kysten.

Det nye hovedgreb i projektet ligger i forholdet mellem interiør og eksteriør.
De store vinduesåbninger mod landskabet skaber en lys og luftig atmosfære.
Målet med denne arkitektur og indretning har været at man i sommerhuset kan føle sig i tæt på naturen.

Stueplan består af køkken alrum og stue, begge med pejs og forbindelse til den store træ terrasse.
Husets tagetage har 3 værelser.

Annekset er 42m2 og ligger for sig selv. Anneksets plan er spejlet, med soveværelser fordelt i hver sin ende forbundet af en kerne med tekøkken og badeværelse. Hvert soveværelse har en hems for flest mulige sovepladser.,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
KIRKEVÆNGET, Facade

-

Stråtækt sommerhus med anneks i Rørvig plantage ved Kattegat.

Huset er bygget på fundamenterne af grundens tidligere bebyggelse fra 1930. Det gamle hus er revet ned, men husets ånd er forsøgt viderført.  Inspirationen og arkitekturen til det nye byggeri er derfor hentet fra det gamle og valget af materialer faldt derfor på håndmalet træ, sæbebehandlede fyrtræsgulve og nordisk granit.

Farverne er valgt efter landskabet der omgiver huset. Vinduerne er mosfarvede, de grønne og blå nuancer indendørs er inspireret af den omkringvoksende vegetation og det stråtækte tag leder tankerne hen på marhalm ved kysten.

Det nye hovedgreb i projektet ligger i forholdet mellem interiør og eksteriør.
De store vinduesåbninger mod landskabet skaber en lys og luftig atmosfære.
Målet med denne arkitektur og indretning har været at man i sommerhuset kan føle sig i tæt på naturen.

Stueplan består af køkken alrum og stue, begge med pejs og forbindelse til den store træ terrasse.
Husets tagetage har 3 værelser.

Annekset er 42m2 og ligger for sig selv. Anneksets plan er spejlet, med soveværelser fordelt i hver sin ende forbundet af en kerne med tekøkken og badeværelse. Hvert soveværelse har en hems for flest mulige sovepladser.,  Nybyggeri, Sommerhus, Køkken
KIRKEVÆNGET, Køkken

-

Stråtækt sommerhus med anneks i Rørvig plantage ved Kattegat.

Huset er bygget på fundamenterne af grundens tidligere bebyggelse fra 1930. Det gamle hus er revet ned, men husets ånd er forsøgt viderført.  Inspirationen og arkitekturen til det nye byggeri er derfor hentet fra det gamle og valget af materialer faldt derfor på håndmalet træ, sæbebehandlede fyrtræsgulve og nordisk granit.

Farverne er valgt efter landskabet der omgiver huset. Vinduerne er mosfarvede, de grønne og blå nuancer indendørs er inspireret af den omkringvoksende vegetation og det stråtækte tag leder tankerne hen på marhalm ved kysten.

Det nye hovedgreb i projektet ligger i forholdet mellem interiør og eksteriør.
De store vinduesåbninger mod landskabet skaber en lys og luftig atmosfære.
Målet med denne arkitektur og indretning har været at man i sommerhuset kan føle sig i tæt på naturen.

Stueplan består af køkken alrum og stue, begge med pejs og forbindelse til den store træ terrasse.
Husets tagetage har 3 værelser.

Annekset er 42m2 og ligger for sig selv. Anneksets plan er spejlet, med soveværelser fordelt i hver sin ende forbundet af en kerne med tekøkken og badeværelse. Hvert soveværelse har en hems for flest mulige sovepladser.,  Nybyggeri, Sommerhus, Stue
KIRKEVÆNGET, Stue

-

Stråtækt sommerhus med anneks i Rørvig plantage ved Kattegat.

Huset er bygget på fundamenterne af grundens tidligere bebyggelse fra 1930. Det gamle hus er revet ned, men husets ånd er forsøgt viderført.  Inspirationen og arkitekturen til det nye byggeri er derfor hentet fra det gamle og valget af materialer faldt derfor på håndmalet træ, sæbebehandlede fyrtræsgulve og nordisk granit.

Farverne er valgt efter landskabet der omgiver huset. Vinduerne er mosfarvede, de grønne og blå nuancer indendørs er inspireret af den omkringvoksende vegetation og det stråtækte tag leder tankerne hen på marhalm ved kysten.

Det nye hovedgreb i projektet ligger i forholdet mellem interiør og eksteriør.
De store vinduesåbninger mod landskabet skaber en lys og luftig atmosfære.
Målet med denne arkitektur og indretning har været at man i sommerhuset kan føle sig i tæt på naturen.

Stueplan består af køkken alrum og stue, begge med pejs og forbindelse til den store træ terrasse.
Husets tagetage har 3 værelser.

Annekset er 42m2 og ligger for sig selv. Anneksets plan er spejlet, med soveværelser fordelt i hver sin ende forbundet af en kerne med tekøkken og badeværelse. Hvert soveværelse har en hems for flest mulige sovepladser.,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
KIRKEVÆNGET, Facade

Anneks

Stråtækt sommerhus med anneks i Rørvig plantage ved Kattegat.

Huset er bygget på fundamenterne af grundens tidligere bebyggelse fra 1930. Det gamle hus er revet ned, men husets ånd er forsøgt viderført.  Inspirationen og arkitekturen til det nye byggeri er derfor hentet fra det gamle og valget af materialer faldt derfor på håndmalet træ, sæbebehandlede fyrtræsgulve og nordisk granit.

Farverne er valgt efter landskabet der omgiver huset. Vinduerne er mosfarvede, de grønne og blå nuancer indendørs er inspireret af den omkringvoksende vegetation og det stråtækte tag leder tankerne hen på marhalm ved kysten.

Det nye hovedgreb i projektet ligger i forholdet mellem interiør og eksteriør.
De store vinduesåbninger mod landskabet skaber en lys og luftig atmosfære.
Målet med denne arkitektur og indretning har været at man i sommerhuset kan føle sig i tæt på naturen.

Stueplan består af køkken alrum og stue, begge med pejs og forbindelse til den store træ terrasse.
Husets tagetage har 3 værelser.

Annekset er 42m2 og ligger for sig selv. Anneksets plan er spejlet, med soveværelser fordelt i hver sin ende forbundet af en kerne med tekøkken og badeværelse. Hvert soveværelse har en hems for flest mulige sovepladser.,  Nybyggeri, Sommerhus, Værelse
KIRKEVÆNGET, Værelse

Soveværelse Anneks

Stråtækt sommerhus med anneks i Rørvig plantage ved Kattegat.

Huset er bygget på fundamenterne af grundens tidligere bebyggelse fra 1930. Det gamle hus er revet ned, men husets ånd er forsøgt viderført.  Inspirationen og arkitekturen til det nye byggeri er derfor hentet fra det gamle og valget af materialer faldt derfor på håndmalet træ, sæbebehandlede fyrtræsgulve og nordisk granit.

Farverne er valgt efter landskabet der omgiver huset. Vinduerne er mosfarvede, de grønne og blå nuancer indendørs er inspireret af den omkringvoksende vegetation og det stråtækte tag leder tankerne hen på marhalm ved kysten.

Det nye hovedgreb i projektet ligger i forholdet mellem interiør og eksteriør.
De store vinduesåbninger mod landskabet skaber en lys og luftig atmosfære.
Målet med denne arkitektur og indretning har været at man i sommerhuset kan føle sig i tæt på naturen.

Stueplan består af køkken alrum og stue, begge med pejs og forbindelse til den store træ terrasse.
Husets tagetage har 3 værelser.

Annekset er 42m2 og ligger for sig selv. Anneksets plan er spejlet, med soveværelser fordelt i hver sin ende forbundet af en kerne med tekøkken og badeværelse. Hvert soveværelse har en hems for flest mulige sovepladser.,  Nybyggeri, Sommerhus, Bad/toilet
KIRKEVÆNGET, Bad/toilet

-

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Anneks
  • Soveværelse Anneks
  • -
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›