Bliv ringet op gratis af Erik Nord Nielsen

Skriv en besked herunder eller ring

Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj

Tilbygning til rækkehus/klyngehus

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området.
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området.
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen.
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer.
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum.

Energi og miljø

Hele tilbygningen er bygget i træ. Det er udover at være bæredygtigt også en fleksibel byggemetode. Facaderne er beklædt med cedertræ.
Udover tilbygningen er det eksisterende hus renoveret med bl.a. nyt tag. Samlet er energiforbruget stærkt reduceret.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Erik Nord Nielsen, Erik Nord Arkitekter ApS

Vi tegner unikke og velfungerende boligløsninger med udgangspunkt i jeres idéer...

Se billeder af projektet

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området. 
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området. 
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen. 
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer. 
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum. 
,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Facade
Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj, Facade

Tilbygningen er markant med facader og tag i cedertræslister, men indordner sig i skala og profil efter de øvrige rækkehuse i området.

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området. 
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området. 
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen. 
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer. 
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum. 
,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Facade
Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj, Facade

Linjerne fra de eksisterende rækkehuse videreføres.

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området. 
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området. 
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen. 
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer. 
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum. 
,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Køkken
Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj, Køkken

Overalt i huset er der skønne detaljer som denne karnap i det nye lyse køkken.

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området. 
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området. 
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen. 
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer. 
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum. 
,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Køkken
Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj, Køkken

Det eksisterende rækkehus er renoveret med stor respekt for husets oprindelse. Et gennemgående sildebensparket gulv stor i flot kontrast til de lyse flader. Fra spisestuen er der udgang til den øvre terrasse.

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området. 
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området. 
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen. 
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer. 
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum. 
,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Stue
Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj, Stue

Den nye opholdsstue har højt til loftet, lys fra alle sider og en dobbeltsidet pejs, der også giver hygge til spisestuen. Fra stuen er der en stor skydedør til den nedre terrasse i niveau med haven.

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området. 
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området. 
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen. 
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer. 
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum. 
,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Køkken
Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj, Køkken

Det nye køkken er skubbet frem i huset og er i åben forbindelse med spisestuen. Bagerst ses opholdsstuen, der ligger i niveau med haven.

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området. 
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området. 
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen. 
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer. 
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum. 
,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Facade
Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj, Facade

Huset har en stor grund med en dejlig have i forhold til, at det er et rækkehus.

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området. 
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området. 
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen. 
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer. 
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum. 
,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Facade
Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj, Facade

Ved at placere den nye opholdsstue i niveau med haven fås der ekstra loftshøjde samt masser af gode udeopholdsarealer.

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området. 
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området. 
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen. 
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer. 
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum. 
,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Facade
Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj, Facade

Byggeriet er en iøjnefaldende afslutning på rækkehusene.

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området. 
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området. 
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen. 
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer. 
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum. 
,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Værelse
Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj, Værelse

Soveværelset har forskelligt lys fra tre sider og fra den franske altan er der udsigt over Åbyhøj og helt til Brabrandsøen.

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området. 
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området. 
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen. 
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer. 
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum. 
,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Værelse
Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj, Værelse

Til venstre ses den fine trappe mellem de to stuer. Til højre et af børneværelserne, i det renoverede rækkehus.

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området. 
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området. 
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen. 
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer. 
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum. 
,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Facade
Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj, Facade

Til venstre ses de forskellige materialer og deres samspil. Til højre en detalje med et vindue i stuen med en lav vindueskarm og gennemkig til haven.

Familien i rækkehuset i Åbyhøj ønskede sig en ny opholdsstue for at få mere plads. I stedet for den klassiske ”Åbyhøj-boks” foreslog vi, at tilbygningen skulle have to etager og dermed samme profil som de eksisterende rækkehuse i området. Det gav som ekstra bonus en ny forældreafdeling på førstesal med udsigt over området. 
Tilbygningen er moderne i sit udtryk og skiller sig ud med facader og tag i cedertræ. Bygningen er markant, men dens linjer og skala indordner sig efter de øvrige rækkehuse i området. 
De nye kvadratmeter indeholder en ny opholdsstue med udgang til haven og et lækkert soveværelse på 1.sal med udsigt over bl.a. Brabrandsøen. 
Udover tilbygningen består byggeriet af en modernisering af det eksisterende hus med respekt for de fine originale detaljer. 
Huset er gået fra at være et mindre rækkehus, til at være en stor familievilla med masser af værelser og store, lyse opholdsrum. 
,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Facade
Markant tilbygning til enderækkehus i Åbyhøj, Facade

Tilbygningen er markant fra alle vinkler og et byggeri, der bliver lagt mærke til.

  • Tilbygningen er markant med facader og tag i cedertræslister, men indordner sig i skala og profil efter de øvrige rækkehuse i området.
  • Linjerne fra de eksisterende rækkehuse videreføres.
  • Overalt i huset er der skønne detaljer som denne karnap i det nye lyse køkken.
  • Det eksisterende rækkehus er renoveret med stor respekt for husets oprindelse. Et gennemgående sildebensparket gulv stor i flot kontrast til de lyse flader. Fra spisestuen er der udgang til den øvre terrasse.
  • Den nye opholdsstue har højt til loftet, lys fra alle sider og en dobbeltsidet pejs, der også giver hygge til spisestuen. Fra stuen er der en stor skydedør til den nedre terrasse i niveau med haven.
  • Det nye køkken er skubbet frem i huset og er i åben forbindelse med spisestuen. Bagerst ses opholdsstuen, der ligger i niveau med haven.
  • Huset har en stor grund med en dejlig have i forhold til, at det er et rækkehus.
  • Ved at placere den nye opholdsstue i niveau med haven fås der ekstra loftshøjde samt masser af gode udeopholdsarealer.
  • Byggeriet er en iøjnefaldende afslutning på rækkehusene.
  • Soveværelset har forskelligt lys fra tre sider og fra den franske altan er der udsigt over Åbyhøj og helt til Brabrandsøen.
  • Til venstre ses den fine trappe mellem de to stuer. Til højre et af børneværelserne, i det renoverede rækkehus.
  • Til venstre ses de forskellige materialer og deres samspil. Til højre en detalje med et vindue i stuen med en lav vindueskarm og gennemkig til haven.
  • Tilbygningen er markant fra alle vinkler og et byggeri, der bliver lagt mærke til.

Plantegninger

Stueplan og førstesal efter om- og tilbygningen. , Rækkehus/klyngehus, Plantegning
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›