Arkitekttegnet hus, tilbygning, murværk, rød, moderne tilbygning, klassisk hus

Bliv ringet op gratis af Rasmus Skaarup

Skriv en besked herunder eller ring

Moderne tilbygning til klassisk hus

Tilbygning til fritliggende hus

Det gamle hus bestod overvejende af små rum med et mindre vindue i hvert rum uanset rummets funktion. Tillige manglede der et stort rum i huset, som kunne give plads til de aktiviteter, der ikke var mulige i det eksisterende. Fx at dække op til 30 personer i samme rum.
Det oprindelige hus havde et fint kig gennem haven, lige hvor tilbygningen skulle ligge. Vinduer i tilbygningen er derfor udformet, så man får glæde af udsigten til haven og skoven i både hovedhus og tilbygning.

Energi og miljø

-

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Flere rum
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Rasmus Skaarup, 2r arkitekter ApS

2r arkitekter varetager idéudvikling, projektering og koordinering af...

Se billeder af projektet

Det gamle hus bestod overvejende af små rum med et mindre vindue i hvert rum uanset rummets funktion. Tillige manglede der et stort rum i huset, som kunne give plads til de aktiviteter, der ikke var mulige i det eksisterende. Fx at dække op til 30 personer i samme rum. 
Det oprindelige hus havde et fint kig gennem haven, lige hvor tilbygningen skulle ligge. Vinduer i tilbygningen er derfor udformet, så man får glæde af udsigten til haven og skoven i både hovedhus og tilbygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Moderne tilbygning til klassisk hus, Facade

Tilbygningens vinduer sikrer gennemkig fra husets oprindelige rum og ud til haven. Om aftenen lyser tilbygningen op i haven.

Det gamle hus bestod overvejende af små rum med et mindre vindue i hvert rum uanset rummets funktion. Tillige manglede der et stort rum i huset, som kunne give plads til de aktiviteter, der ikke var mulige i det eksisterende. Fx at dække op til 30 personer i samme rum. 
Det oprindelige hus havde et fint kig gennem haven, lige hvor tilbygningen skulle ligge. Vinduer i tilbygningen er derfor udformet, så man får glæde af udsigten til haven og skoven i både hovedhus og tilbygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Moderne tilbygning til klassisk hus, Stue

Stuen har udkig til haven fra alle sider.

Det gamle hus bestod overvejende af små rum med et mindre vindue i hvert rum uanset rummets funktion. Tillige manglede der et stort rum i huset, som kunne give plads til de aktiviteter, der ikke var mulige i det eksisterende. Fx at dække op til 30 personer i samme rum. 
Det oprindelige hus havde et fint kig gennem haven, lige hvor tilbygningen skulle ligge. Vinduer i tilbygningen er derfor udformet, så man får glæde af udsigten til haven og skoven i både hovedhus og tilbygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Moderne tilbygning til klassisk hus, Facade

Vinduerne mod henholdsvis syd og vest har to forskellige formål; Vinduet mod syd er orienteret ud mod haven og græsplænen. Vinduet sidder derfor lavt. Mod vest er der blot en skråning. Vi placerede derfor vinduet højt så aftenhimmelen kan ses inde fra stu

Det gamle hus bestod overvejende af små rum med et mindre vindue i hvert rum uanset rummets funktion. Tillige manglede der et stort rum i huset, som kunne give plads til de aktiviteter, der ikke var mulige i det eksisterende. Fx at dække op til 30 personer i samme rum. 
Det oprindelige hus havde et fint kig gennem haven, lige hvor tilbygningen skulle ligge. Vinduer i tilbygningen er derfor udformet, så man får glæde af udsigten til haven og skoven i både hovedhus og tilbygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
Moderne tilbygning til klassisk hus, Bad/toilet

I midten af tilbygningen ligger et lille toilet. Hele loftet i dette rum udgøres af ét stort ovenlys som er ført helt ud til væggene.

Det gamle hus bestod overvejende af små rum med et mindre vindue i hvert rum uanset rummets funktion. Tillige manglede der et stort rum i huset, som kunne give plads til de aktiviteter, der ikke var mulige i det eksisterende. Fx at dække op til 30 personer i samme rum. 
Det oprindelige hus havde et fint kig gennem haven, lige hvor tilbygningen skulle ligge. Vinduer i tilbygningen er derfor udformet, så man får glæde af udsigten til haven og skoven i både hovedhus og tilbygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Moderne tilbygning til klassisk hus, Facade

På flere sider er grunden omgivet at høre træer. Når solen går ned mellem trætoppene kan dette scenarie følges gennem det højtsiddende vindue inde fra stuen.

Det gamle hus bestod overvejende af små rum med et mindre vindue i hvert rum uanset rummets funktion. Tillige manglede der et stort rum i huset, som kunne give plads til de aktiviteter, der ikke var mulige i det eksisterende. Fx at dække op til 30 personer i samme rum. 
Det oprindelige hus havde et fint kig gennem haven, lige hvor tilbygningen skulle ligge. Vinduer i tilbygningen er derfor udformet, så man får glæde af udsigten til haven og skoven i både hovedhus og tilbygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Moderne tilbygning til klassisk hus, Stue

Tilbygningens kæmpekarnapper tilbyder indvendigt siddeplads til ophold.

Det gamle hus bestod overvejende af små rum med et mindre vindue i hvert rum uanset rummets funktion. Tillige manglede der et stort rum i huset, som kunne give plads til de aktiviteter, der ikke var mulige i det eksisterende. Fx at dække op til 30 personer i samme rum. 
Det oprindelige hus havde et fint kig gennem haven, lige hvor tilbygningen skulle ligge. Vinduer i tilbygningen er derfor udformet, så man får glæde af udsigten til haven og skoven i både hovedhus og tilbygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Moderne tilbygning til klassisk hus, Facade

Fra glasdøren i det oprindelige hus var der et flot kig op gennem haven. Dette blev bevaret ved at forsyne tilbygningen med store glaspartier i enderne.

Det gamle hus bestod overvejende af små rum med et mindre vindue i hvert rum uanset rummets funktion. Tillige manglede der et stort rum i huset, som kunne give plads til de aktiviteter, der ikke var mulige i det eksisterende. Fx at dække op til 30 personer i samme rum. 
Det oprindelige hus havde et fint kig gennem haven, lige hvor tilbygningen skulle ligge. Vinduer i tilbygningen er derfor udformet, så man får glæde af udsigten til haven og skoven i både hovedhus og tilbygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Entré
Moderne tilbygning til klassisk hus, Entré

Mellem eksisterende hus og tilbygning er entréen placeret. På gulvet er udlagt Portogisisk marmor. Fliserne er ført helt ud til væggene uden opkant.

Det gamle hus bestod overvejende af små rum med et mindre vindue i hvert rum uanset rummets funktion. Tillige manglede der et stort rum i huset, som kunne give plads til de aktiviteter, der ikke var mulige i det eksisterende. Fx at dække op til 30 personer i samme rum. 
Det oprindelige hus havde et fint kig gennem haven, lige hvor tilbygningen skulle ligge. Vinduer i tilbygningen er derfor udformet, så man får glæde af udsigten til haven og skoven i både hovedhus og tilbygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Moderne tilbygning til klassisk hus, Facade

Materialer på vinduer, murværk og sokkel er ført videre over på tilbygningen.

Det gamle hus bestod overvejende af små rum med et mindre vindue i hvert rum uanset rummets funktion. Tillige manglede der et stort rum i huset, som kunne give plads til de aktiviteter, der ikke var mulige i det eksisterende. Fx at dække op til 30 personer i samme rum. 
Det oprindelige hus havde et fint kig gennem haven, lige hvor tilbygningen skulle ligge. Vinduer i tilbygningen er derfor udformet, så man får glæde af udsigten til haven og skoven i både hovedhus og tilbygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Moderne tilbygning til klassisk hus, Værelse

Det var et krav at tilbygningen skulle kunne alt dét det gamle hus ikke kunne; Tilbyde store lyse og gennemlyste rum.

Det gamle hus bestod overvejende af små rum med et mindre vindue i hvert rum uanset rummets funktion. Tillige manglede der et stort rum i huset, som kunne give plads til de aktiviteter, der ikke var mulige i det eksisterende. Fx at dække op til 30 personer i samme rum. 
Det oprindelige hus havde et fint kig gennem haven, lige hvor tilbygningen skulle ligge. Vinduer i tilbygningen er derfor udformet, så man får glæde af udsigten til haven og skoven i både hovedhus og tilbygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Moderne tilbygning til klassisk hus, Facade

I tilbygningens nordlige ende ind mod det oprindelige hus er et stort hjørnevindue placeret. Hjørnevinduet danner kontrast til de små vinduer i det oprindelige hus.

Det gamle hus bestod overvejende af små rum med et mindre vindue i hvert rum uanset rummets funktion. Tillige manglede der et stort rum i huset, som kunne give plads til de aktiviteter, der ikke var mulige i det eksisterende. Fx at dække op til 30 personer i samme rum. 
Det oprindelige hus havde et fint kig gennem haven, lige hvor tilbygningen skulle ligge. Vinduer i tilbygningen er derfor udformet, så man får glæde af udsigten til haven og skoven i både hovedhus og tilbygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Moderne tilbygning til klassisk hus, Facade

Tilbygningen set fra haven

  • Tilbygningens vinduer sikrer gennemkig fra husets oprindelige rum og ud til haven. Om aftenen lyser tilbygningen op i haven.
  • Stuen har udkig til haven fra alle sider.
  • Vinduerne mod henholdsvis syd og vest har to forskellige formål; Vinduet mod syd er orienteret ud mod haven og græsplænen. Vinduet sidder derfor lavt. Mod vest er der blot en skråning. Vi placerede derfor vinduet højt så aftenhimmelen kan ses inde fra stu
  • I midten af tilbygningen ligger et lille toilet. Hele loftet i dette rum udgøres af ét stort ovenlys som er ført helt ud til væggene.
  • På flere sider er grunden omgivet at høre træer. Når solen går ned mellem trætoppene kan dette scenarie følges gennem det højtsiddende vindue inde fra stuen.
  • Tilbygningens kæmpekarnapper tilbyder indvendigt siddeplads til ophold.
  • Fra glasdøren i det oprindelige hus var der et flot kig op gennem haven. Dette blev bevaret ved at forsyne tilbygningen med store glaspartier i enderne.
  • Mellem eksisterende hus og tilbygning er entréen placeret. På gulvet er udlagt Portogisisk marmor. Fliserne er ført helt ud til væggene uden opkant.
  • Materialer på vinduer, murværk og sokkel er ført videre over på tilbygningen.
  • Det var et krav at tilbygningen skulle kunne alt dét det gamle hus ikke kunne; Tilbyde store lyse og gennemlyste rum.
  • I tilbygningens nordlige ende ind mod det oprindelige hus er et stort hjørnevindue placeret. Hjørnevinduet danner kontrast til de små vinduer i det oprindelige hus.
  • Tilbygningen set fra haven
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.