Køkken - Spisestue

Bliv ringet op gratis af Jørgen Dahlgaard

Skriv en besked herunder eller ring

Ombygning af 50'er villa

Ombygning af fritliggende hus

Eksisterende villa fra 1958 havde små mørke og lukkede rum mod udsigt og have. Med ombygningen er der nu lys og luft i opholdsrummene, der fremtræder i åben forbindelse med den nye terrasse, haven og udsigten

Energi og miljø

Der er udført nye energiruder. Loftet er efterisoleret med 250 mm granulat. Ydervægge er efterisoleret indvendig med 40 mm SkamoPlus

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Jørgen Dahlgaard, Dahlgaards Tegnestue

Siden 1996 har jeg været indehaver af Dahlgaards Tegnestue. Før min...

Se billeder af projektet

Eksisterende villa fra 1958 havde små mørke og lukkede rum mod udsigt og have. Med ombygningen er der nu lys og luft i opholdsrummene, der fremtræder i åben forbindelse med den nye terrasse, haven og udsigten,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Ombygning af 50'er villa, Køkken

Det nye køkken er centralt placeret mellem ophold og spisestue

Eksisterende villa fra 1958 havde små mørke og lukkede rum mod udsigt og have. Med ombygningen er der nu lys og luft i opholdsrummene, der fremtræder i åben forbindelse med den nye terrasse, haven og udsigten,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Ombygning af 50'er villa, Køkken

De eksisterende rum var mørke og havde små vinduer, der ikke tilgodeså den fremragende udsigt fra grunden.

Eksisterende villa fra 1958 havde små mørke og lukkede rum mod udsigt og have. Med ombygningen er der nu lys og luft i opholdsrummene, der fremtræder i åben forbindelse med den nye terrasse, haven og udsigten,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Ombygning af 50'er villa, Køkken

Køkkenet er omkranset af lav mur med indbyggede reoler mod ophold.

Eksisterende villa fra 1958 havde små mørke og lukkede rum mod udsigt og have. Med ombygningen er der nu lys og luft i opholdsrummene, der fremtræder i åben forbindelse med den nye terrasse, haven og udsigten,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Ombygning af 50'er villa, Køkken

Køkkenets omkransende væg er udført med glasfliser mod køkkensiden.

Eksisterende villa fra 1958 havde små mørke og lukkede rum mod udsigt og have. Med ombygningen er der nu lys og luft i opholdsrummene, der fremtræder i åben forbindelse med den nye terrasse, haven og udsigten,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Ombygning af 50'er villa, Køkken

Over køkkenet er udført et nyt ovenlys, der sikrer flot dagslys og giver mulighed for naturlig ventilation i køkkenet.

Eksisterende villa fra 1958 havde små mørke og lukkede rum mod udsigt og have. Med ombygningen er der nu lys og luft i opholdsrummene, der fremtræder i åben forbindelse med den nye terrasse, haven og udsigten,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Ombygning af 50'er villa, Køkken

Rummet fremtræder lys og venlig og er i flot dialog med udsigt, terrasse og have.

Eksisterende villa fra 1958 havde små mørke og lukkede rum mod udsigt og have. Med ombygningen er der nu lys og luft i opholdsrummene, der fremtræder i åben forbindelse med den nye terrasse, haven og udsigten,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Ombygning af 50'er villa, Stue

Opholdsafdelingen er ligeledes i direkte dialog med terrasse og have. Der er udført egeparket i opholdsafdelingen og i spisestuen.

Eksisterende villa fra 1958 havde små mørke og lukkede rum mod udsigt og have. Med ombygningen er der nu lys og luft i opholdsrummene, der fremtræder i åben forbindelse med den nye terrasse, haven og udsigten,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Ombygning af 50'er villa, Facade

Der er udført nye store glaspartier fra kælder og fra køkken / ophold i stueplan. Terrassen er udvidet med ny konstruktion i stål og glas.

  • Det nye køkken er centralt placeret mellem ophold og spisestue
  • De eksisterende rum var mørke og havde små vinduer, der ikke tilgodeså den fremragende udsigt fra grunden.
  • Køkkenet er omkranset af lav mur med indbyggede reoler mod ophold.
  • Køkkenets omkransende væg er udført med glasfliser mod køkkensiden.
  • Over køkkenet er udført et nyt ovenlys, der sikrer flot dagslys og giver mulighed for naturlig ventilation i køkkenet.
  • Rummet fremtræder lys og venlig og er i flot dialog med udsigt, terrasse og have.
  • Opholdsafdelingen er ligeledes i direkte dialog med terrasse og have. Der er udført egeparket i opholdsafdelingen og i spisestuen.
  • Der er udført nye store glaspartier fra kælder og fra køkken / ophold i stueplan. Terrassen er udvidet med ny konstruktion i stål og glas.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›