Jørgen Dahlgaard

Dahlgaards Tegnestue

Svendborg

Region Syddanmark
Interiørdesign
Byggeteknisk baggrund
Håndværksbaggrund
BedreBolig-rådgiver

Siden 1996 har jeg været indehaver af Dahlgaards Tegnestue. Før min arkitektuddannelse har jeg solide uddannelser som tømrer og byggetekniker. Jeg behersker alle afkroge af arkitektfaget, og har gennemført en stor mængde af såvel store som små opgaver. Private opgaver har for mig altid stået som noget særligt. Der findes ikke andre arkitektopgaver, hvor dialogen med brugerne er så tæt og intenst.

Priser

Kontakt og idé
1.250 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.