Bliv ringet op gratis af Sarah Maria Philipp

Skriv en besked herunder eller ring

Ombygning af ferielejlighed i tagetage

Ombygning af lejlighed

Boligejer kontaktede Philipp.Rod Interior Architecture for at skabe et koncept til en ferielejlighed i en uudnyttet loftetage over lokaler, som tilhører ejerens apotek.

Efter ombygningen bruges det lyse loftsrum nu til en ferielejlighed for op til fire personer.

Køkken-alrum / stue byder ikke kun på plads til et rummeligt køkken og spiseplads samt hygge, men kan også fungere som soveværelse for to personer, når behovet er der.

I soveværelset blev der etableret skræddersyede opbevaringsløsning på væggen over for sengen til gæsternes tøj. Skabet passer perfekt ind under de skrå vægge, så ingen plads går til spilde, ligesom det giver et mere fuldendt udtryk. Fjernsynet er placeret i midten af skabselementet.

Naturen er brugt som rød tråd gennem hele lejligheden inspireret af boligejerens profession som apoteker. Træ og sten er derfor valgt som materiale i køkken og på badeværelse, ligesom den grønne farve går igen på klædeskabet, sofaen og forskellige andre interiør-detaljer. Til sammen danner de en rolig base, feriegæster kan slappe af i.

Energi og miljø

Ingen energi og miljø renovering

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Ekstra opbevaringsplads
  • Nemmere vedligeholdelse

Sarah Maria Philipp, Philipp.Rod - Interior Architecture

Skal du bygge om, til eller renovere? Så kan jeg hjælp dig. Gennem mange år...

Se billeder af projektet

Boligejer kontaktede Philipp.Rod Interior Architecture for at skabe et koncept til en ferielejlighed i en uudnyttet loftetage over lokaler, som tilhører ejerens apotek.

Efter ombygningen bruges det lyse loftsrum nu til en ferielejlighed for op til fire personer.

Køkken-alrum / stue byder ikke kun på plads til et rummeligt køkken og spiseplads samt hygge, men kan også fungere som soveværelse for to personer, når behovet er der.

I soveværelset blev der etableret skræddersyede opbevaringsløsning på væggen over for sengen til gæsternes tøj. Skabet passer perfekt ind under de skrå vægge, så ingen plads går til spilde, ligesom det giver et mere fuldendt udtryk. Fjernsynet er placeret i midten af skabselementet.

Naturen er brugt som rød tråd gennem hele lejligheden inspireret af boligejerens profession som apoteker. Træ og sten er derfor valgt som materiale i køkken og på badeværelse, ligesom den grønne farve går igen på klædeskabet, sofaen og forskellige andre interiør-detaljer. Til sammen danner de en rolig base, feriegæster kan slappe af i.
,  Ombygning, Lejlighed, Værelse
Ombygning af ferielejlighed i tagetage, Værelse

Soveværelset med skræddersyede opbevaringsløsning overfor sengen.

Boligejer kontaktede Philipp.Rod Interior Architecture for at skabe et koncept til en ferielejlighed i en uudnyttet loftetage over lokaler, som tilhører ejerens apotek.

Efter ombygningen bruges det lyse loftsrum nu til en ferielejlighed for op til fire personer.

Køkken-alrum / stue byder ikke kun på plads til et rummeligt køkken og spiseplads samt hygge, men kan også fungere som soveværelse for to personer, når behovet er der.

I soveværelset blev der etableret skræddersyede opbevaringsløsning på væggen over for sengen til gæsternes tøj. Skabet passer perfekt ind under de skrå vægge, så ingen plads går til spilde, ligesom det giver et mere fuldendt udtryk. Fjernsynet er placeret i midten af skabselementet.

Naturen er brugt som rød tråd gennem hele lejligheden inspireret af boligejerens profession som apoteker. Træ og sten er derfor valgt som materiale i køkken og på badeværelse, ligesom den grønne farve går igen på klædeskabet, sofaen og forskellige andre interiør-detaljer. Til sammen danner de en rolig base, feriegæster kan slappe af i.
,  Ombygning, Lejlighed, Værelse
Ombygning af ferielejlighed i tagetage, Værelse

Fjernsynet er placeret i midten af skabselementet.

Boligejer kontaktede Philipp.Rod Interior Architecture for at skabe et koncept til en ferielejlighed i en uudnyttet loftetage over lokaler, som tilhører ejerens apotek.

Efter ombygningen bruges det lyse loftsrum nu til en ferielejlighed for op til fire personer.

Køkken-alrum / stue byder ikke kun på plads til et rummeligt køkken og spiseplads samt hygge, men kan også fungere som soveværelse for to personer, når behovet er der.

I soveværelset blev der etableret skræddersyede opbevaringsløsning på væggen over for sengen til gæsternes tøj. Skabet passer perfekt ind under de skrå vægge, så ingen plads går til spilde, ligesom det giver et mere fuldendt udtryk. Fjernsynet er placeret i midten af skabselementet.

Naturen er brugt som rød tråd gennem hele lejligheden inspireret af boligejerens profession som apoteker. Træ og sten er derfor valgt som materiale i køkken og på badeværelse, ligesom den grønne farve går igen på klædeskabet, sofaen og forskellige andre interiør-detaljer. Til sammen danner de en rolig base, feriegæster kan slappe af i.
,  Ombygning, Lejlighed, Værelse
Ombygning af ferielejlighed i tagetage, Værelse

Sengegavlen står frem i samme design som det indbygget skab overfor sengen.

Boligejer kontaktede Philipp.Rod Interior Architecture for at skabe et koncept til en ferielejlighed i en uudnyttet loftetage over lokaler, som tilhører ejerens apotek.

Efter ombygningen bruges det lyse loftsrum nu til en ferielejlighed for op til fire personer.

Køkken-alrum / stue byder ikke kun på plads til et rummeligt køkken og spiseplads samt hygge, men kan også fungere som soveværelse for to personer, når behovet er der.

I soveværelset blev der etableret skræddersyede opbevaringsløsning på væggen over for sengen til gæsternes tøj. Skabet passer perfekt ind under de skrå vægge, så ingen plads går til spilde, ligesom det giver et mere fuldendt udtryk. Fjernsynet er placeret i midten af skabselementet.

Naturen er brugt som rød tråd gennem hele lejligheden inspireret af boligejerens profession som apoteker. Træ og sten er derfor valgt som materiale i køkken og på badeværelse, ligesom den grønne farve går igen på klædeskabet, sofaen og forskellige andre interiør-detaljer. Til sammen danner de en rolig base, feriegæster kan slappe af i.
,  Ombygning, Lejlighed, Stue
Ombygning af ferielejlighed i tagetage, Stue

Sovesofaen i stuen sørger for at ferielejligheden kan bruges til 4 personer.

Boligejer kontaktede Philipp.Rod Interior Architecture for at skabe et koncept til en ferielejlighed i en uudnyttet loftetage over lokaler, som tilhører ejerens apotek.

Efter ombygningen bruges det lyse loftsrum nu til en ferielejlighed for op til fire personer.

Køkken-alrum / stue byder ikke kun på plads til et rummeligt køkken og spiseplads samt hygge, men kan også fungere som soveværelse for to personer, når behovet er der.

I soveværelset blev der etableret skræddersyede opbevaringsløsning på væggen over for sengen til gæsternes tøj. Skabet passer perfekt ind under de skrå vægge, så ingen plads går til spilde, ligesom det giver et mere fuldendt udtryk. Fjernsynet er placeret i midten af skabselementet.

Naturen er brugt som rød tråd gennem hele lejligheden inspireret af boligejerens profession som apoteker. Træ og sten er derfor valgt som materiale i køkken og på badeværelse, ligesom den grønne farve går igen på klædeskabet, sofaen og forskellige andre interiør-detaljer. Til sammen danner de en rolig base, feriegæster kan slappe af i.
,  Ombygning, Lejlighed, Køkken
Ombygning af ferielejlighed i tagetage, Køkken

Naturen er brugt som rød tråd gennem hele lejligheden. Træ og den grønne farve er brugt på klædeskabet, sofaen og forskellige andre interiør-detaljer.

Boligejer kontaktede Philipp.Rod Interior Architecture for at skabe et koncept til en ferielejlighed i en uudnyttet loftetage over lokaler, som tilhører ejerens apotek.

Efter ombygningen bruges det lyse loftsrum nu til en ferielejlighed for op til fire personer.

Køkken-alrum / stue byder ikke kun på plads til et rummeligt køkken og spiseplads samt hygge, men kan også fungere som soveværelse for to personer, når behovet er der.

I soveværelset blev der etableret skræddersyede opbevaringsløsning på væggen over for sengen til gæsternes tøj. Skabet passer perfekt ind under de skrå vægge, så ingen plads går til spilde, ligesom det giver et mere fuldendt udtryk. Fjernsynet er placeret i midten af skabselementet.

Naturen er brugt som rød tråd gennem hele lejligheden inspireret af boligejerens profession som apoteker. Træ og sten er derfor valgt som materiale i køkken og på badeværelse, ligesom den grønne farve går igen på klædeskabet, sofaen og forskellige andre interiør-detaljer. Til sammen danner de en rolig base, feriegæster kan slappe af i.
,  Ombygning, Lejlighed, Stue
Ombygning af ferielejlighed i tagetage, Stue

Køkken-alrum / stue byder plads til et rummelig køkken og spiseplads samt hygge.

Boligejer kontaktede Philipp.Rod Interior Architecture for at skabe et koncept til en ferielejlighed i en uudnyttet loftetage over lokaler, som tilhører ejerens apotek.

Efter ombygningen bruges det lyse loftsrum nu til en ferielejlighed for op til fire personer.

Køkken-alrum / stue byder ikke kun på plads til et rummeligt køkken og spiseplads samt hygge, men kan også fungere som soveværelse for to personer, når behovet er der.

I soveværelset blev der etableret skræddersyede opbevaringsløsning på væggen over for sengen til gæsternes tøj. Skabet passer perfekt ind under de skrå vægge, så ingen plads går til spilde, ligesom det giver et mere fuldendt udtryk. Fjernsynet er placeret i midten af skabselementet.

Naturen er brugt som rød tråd gennem hele lejligheden inspireret af boligejerens profession som apoteker. Træ og sten er derfor valgt som materiale i køkken og på badeværelse, ligesom den grønne farve går igen på klædeskabet, sofaen og forskellige andre interiør-detaljer. Til sammen danner de en rolig base, feriegæster kan slappe af i.
,  Ombygning, Lejlighed, Entré
Ombygning af ferielejlighed i tagetage, Entré

I entréen bydes gæster velkommen.

Boligejer kontaktede Philipp.Rod Interior Architecture for at skabe et koncept til en ferielejlighed i en uudnyttet loftetage over lokaler, som tilhører ejerens apotek.

Efter ombygningen bruges det lyse loftsrum nu til en ferielejlighed for op til fire personer.

Køkken-alrum / stue byder ikke kun på plads til et rummeligt køkken og spiseplads samt hygge, men kan også fungere som soveværelse for to personer, når behovet er der.

I soveværelset blev der etableret skræddersyede opbevaringsløsning på væggen over for sengen til gæsternes tøj. Skabet passer perfekt ind under de skrå vægge, så ingen plads går til spilde, ligesom det giver et mere fuldendt udtryk. Fjernsynet er placeret i midten af skabselementet.

Naturen er brugt som rød tråd gennem hele lejligheden inspireret af boligejerens profession som apoteker. Træ og sten er derfor valgt som materiale i køkken og på badeværelse, ligesom den grønne farve går igen på klædeskabet, sofaen og forskellige andre interiør-detaljer. Til sammen danner de en rolig base, feriegæster kan slappe af i.
,  Ombygning, Lejlighed, Bad/toilet
Ombygning af ferielejlighed i tagetage, Bad/toilet

Design emnet natur findes også i badeværelset, inspireret af boligejerens profession som apoteker.

  • Soveværelset med skræddersyede opbevaringsløsning overfor sengen.
  • Fjernsynet er placeret i midten af skabselementet.
  • Sengegavlen står frem i samme design som det indbygget skab overfor sengen.
  • Sovesofaen i stuen sørger for at ferielejligheden kan bruges til 4 personer.
  • Naturen er brugt som rød tråd gennem hele lejligheden. Træ og den grønne farve er brugt på klædeskabet, sofaen og forskellige andre interiør-detaljer.
  • Køkken-alrum / stue byder plads til et rummelig køkken og spiseplads samt hygge.
  • I entréen bydes gæster velkommen.
  • Design emnet natur findes også i badeværelset, inspireret af boligejerens profession som apoteker.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›