Sammenlægning af lejligheder med spindeltrappe

Bliv ringet op gratis af Morten Dalsgaard

Skriv en besked herunder eller ring

Sammenlægning af lejligheder: 2+2=5 værelser

Ombygning af lejlighed

Den sammenbragte familie købte stuelejligheden med terrasse og lagde den sammen med deres egen lejlighed på 1. sal.
Resultatet blev et lille "byhus" på 108 m2 med terrasse, to altaner, køkken, spisestue, to badeværelser, en opholdsstue og tre soveværelser.

Alle farvefotos: Christina Kayser Onsgaard

Energi og miljø

Terrassedøre med lavenergiglas

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Flere rum

Morten Dalsgaard, m4 Arkitekter P/S

Siden 2001 har vi arbejdet intenst med at udvikle og forbedre boligejerens...

Se billeder af projektet

Den sammenbragte familie købte stuelejligheden med terrasse og lagde den sammen med deres egen lejlighed på 1. sal. 
Resultatet blev et lille "byhus" på 108 m2 med terrasse, to altaner, køkken, spisestue, to badeværelser, en opholdsstue og tre soveværelser.  

Alle farvefotos: Christina Kayser Onsgaard,  Ombygning, Lejlighed, Facade
Sammenlægning af lejligheder: 2+2=5 værelser, Facade

Sammenlægningen af to lejligheder resulterede i et lille byhus med to altaner og terrasse.

Den sammenbragte familie købte stuelejligheden med terrasse og lagde den sammen med deres egen lejlighed på 1. sal. 
Resultatet blev et lille "byhus" på 108 m2 med terrasse, to altaner, køkken, spisestue, to badeværelser, en opholdsstue og tre soveværelser.  

Alle farvefotos: Christina Kayser Onsgaard,  Ombygning, Lejlighed, Stue
Sammenlægning af lejligheder: 2+2=5 værelser, Stue

Den oprindelige spise- og opholdsstue fungerer nu udelukkende som opholdsstue. Herfra er der adgang til altan og terrasse i stueplan.

Den sammenbragte familie købte stuelejligheden med terrasse og lagde den sammen med deres egen lejlighed på 1. sal. 
Resultatet blev et lille "byhus" på 108 m2 med terrasse, to altaner, køkken, spisestue, to badeværelser, en opholdsstue og tre soveværelser.  

Alle farvefotos: Christina Kayser Onsgaard,  Ombygning, Lejlighed, Stue
Sammenlægning af lejligheder: 2+2=5 værelser, Stue

Det oprindelige soveværelse er lavet om til spisestue.

Den sammenbragte familie købte stuelejligheden med terrasse og lagde den sammen med deres egen lejlighed på 1. sal. 
Resultatet blev et lille "byhus" på 108 m2 med terrasse, to altaner, køkken, spisestue, to badeværelser, en opholdsstue og tre soveværelser.  

Alle farvefotos: Christina Kayser Onsgaard,  Ombygning, Lejlighed, Stue
Sammenlægning af lejligheder: 2+2=5 værelser, Stue

Den hvide spindeltrappe til 1. sal optager minimal plads i stuen.

Den sammenbragte familie købte stuelejligheden med terrasse og lagde den sammen med deres egen lejlighed på 1. sal. 
Resultatet blev et lille "byhus" på 108 m2 med terrasse, to altaner, køkken, spisestue, to badeværelser, en opholdsstue og tre soveværelser.  

Alle farvefotos: Christina Kayser Onsgaard,  Ombygning, Lejlighed, Værelse
Sammenlægning af lejligheder: 2+2=5 værelser, Værelse

Spindeltrappen er placeret, så den optager mindst mulig plads på begge etager. Trappen er udført i hvidlakeret stål og træ.

Den sammenbragte familie købte stuelejligheden med terrasse og lagde den sammen med deres egen lejlighed på 1. sal. 
Resultatet blev et lille "byhus" på 108 m2 med terrasse, to altaner, køkken, spisestue, to badeværelser, en opholdsstue og tre soveværelser.  

Alle farvefotos: Christina Kayser Onsgaard,  Ombygning, Lejlighed, Værelse
Sammenlægning af lejligheder: 2+2=5 værelser, Værelse

Forældresoveværelset er placeret i den oprindelige spise- og opholdsstue på 1. sal. Fra altanen er der kig til kvarterets villaer.

Den sammenbragte familie købte stuelejligheden med terrasse og lagde den sammen med deres egen lejlighed på 1. sal. 
Resultatet blev et lille "byhus" på 108 m2 med terrasse, to altaner, køkken, spisestue, to badeværelser, en opholdsstue og tre soveværelser.  

Alle farvefotos: Christina Kayser Onsgaard,  Ombygning, Lejlighed, Stue
Sammenlægning af lejligheder: 2+2=5 værelser, Stue

Det nye soveværelse på 1. sal indeholdt spise- og opholdsstue inden sammenlægningen af lejlighederne.

Den sammenbragte familie købte stuelejligheden med terrasse og lagde den sammen med deres egen lejlighed på 1. sal. 
Resultatet blev et lille "byhus" på 108 m2 med terrasse, to altaner, køkken, spisestue, to badeværelser, en opholdsstue og tre soveværelser.  

Alle farvefotos: Christina Kayser Onsgaard,  Ombygning, Lejlighed, Værelse
Sammenlægning af lejligheder: 2+2=5 værelser, Værelse

Samtlige soveværelser er placeret på 1. sal.

Den sammenbragte familie købte stuelejligheden med terrasse og lagde den sammen med deres egen lejlighed på 1. sal. 
Resultatet blev et lille "byhus" på 108 m2 med terrasse, to altaner, køkken, spisestue, to badeværelser, en opholdsstue og tre soveværelser.  

Alle farvefotos: Christina Kayser Onsgaard,  Ombygning, Lejlighed, Værelse
Sammenlægning af lejligheder: 2+2=5 værelser, Værelse

I det oprindelige soveværelse og køkken er der nu etableret børneværelser.

Den sammenbragte familie købte stuelejligheden med terrasse og lagde den sammen med deres egen lejlighed på 1. sal. 
Resultatet blev et lille "byhus" på 108 m2 med terrasse, to altaner, køkken, spisestue, to badeværelser, en opholdsstue og tre soveværelser.  

Alle farvefotos: Christina Kayser Onsgaard,  Ombygning, Lejlighed, Køkken
Sammenlægning af lejligheder: 2+2=5 værelser, Køkken

Inden sammenlægningen bestod de nye børneværelser af henholdsvis soveværelse og køkken.

Den sammenbragte familie købte stuelejligheden med terrasse og lagde den sammen med deres egen lejlighed på 1. sal. 
Resultatet blev et lille "byhus" på 108 m2 med terrasse, to altaner, køkken, spisestue, to badeværelser, en opholdsstue og tre soveværelser.  

Alle farvefotos: Christina Kayser Onsgaard,  Ombygning, Lejlighed, Facade
Sammenlægning af lejligheder: 2+2=5 værelser, Facade

FØR og EFTER sammenlægningen.

  • Sammenlægningen af to lejligheder resulterede i et lille byhus med to altaner og terrasse.
  • Den oprindelige spise- og opholdsstue fungerer nu udelukkende som opholdsstue. Herfra er der adgang til altan og terrasse i stueplan.
  • Det oprindelige soveværelse er lavet om til spisestue.
  • Den hvide spindeltrappe til 1. sal optager minimal plads i stuen.
  • Spindeltrappen er placeret, så den optager mindst mulig plads på begge etager. Trappen er udført i hvidlakeret stål og træ.
  • Forældresoveværelset er placeret i den oprindelige spise- og opholdsstue på 1. sal. Fra altanen er der kig til kvarterets villaer.
  • Det nye soveværelse på 1. sal indeholdt spise- og opholdsstue inden sammenlægningen af lejlighederne.
  • Samtlige soveværelser er placeret på 1. sal.
  • I det oprindelige soveværelse og køkken er der nu etableret børneværelser.
  • Inden sammenlægningen bestod de nye børneværelser af henholdsvis soveværelse og køkken.
  • FØR og EFTER sammenlægningen.
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›