Bliv ringet op gratis af Kim Pretzmann Olesen

Skriv en besked herunder eller ring

Sommerhuset fik nyt liv

Tilbygning til sommerhus

Det hele startede i nabohuset...
Vi mødtes med familien i nabohuset, hvor vi var inviteret med til at rådgive omkring mulighederne før et køb. Det endte pudsigt nok med, at det var huset ved siden af, der lokkede.

Selve projektet har omfattet en total ombygning og nyindretning samt tilbygning til et eksisterende sommerhus. Det færdige hus består nu af to bygningkroppe, der forskudt for hinanden skaber spændende rum og åbner op mod udsigten og uderummet.

NORDPIL arkitekter har bistået med hjælp i alle faserne fra skitseforlag til aflevering.

Energi og miljø

Tilbygningen er ansøgt efter BR20 og lever op til gældende energikrav.
Der er monteret 3 lags energivinduer og alle varmeinstallationer er fornyet med energieffektive installationer.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Kim Pretzmann Olesen, NORDPIL ARKITEKTER

Vi elsker at tegne nye rammer for boligejere, men vi er også bevidste om værdien…

Se billeder af projektet

Det hele startede i nabohuset...
Vi mødtes med familien i nabohuset, hvor vi var inviteret med til at rådgive omkring mulighederne før et køb. Det endte pudsigt nok med, at det var  huset ved siden af, der lokkede.

Selve projektet har omfattet en total ombygning og nyindretning samt tilbygning til et eksisterende sommerhus.  Det færdige hus består nu af to bygningkroppe, der forskudt for hinanden skaber spændende rum og åbner op mod udsigten og uderummet. 

NORDPIL arkitekter har bistået med hjælp i alle faserne fra skitseforlag til aflevering.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Sommerhuset fik nyt liv, Facade

Hovedhuset og tilbygningen åbner sig op mod kysten og vandet. Fra køkkenet ved en tilbagetrækning af facaden, der giver plads til en terrasse, og fra stuen med en tilbygning, der er opholdsrum.

Det hele startede i nabohuset...
Vi mødtes med familien i nabohuset, hvor vi var inviteret med til at rådgive omkring mulighederne før et køb. Det endte pudsigt nok med, at det var  huset ved siden af, der lokkede.

Selve projektet har omfattet en total ombygning og nyindretning samt tilbygning til et eksisterende sommerhus.  Det færdige hus består nu af to bygningkroppe, der forskudt for hinanden skaber spændende rum og åbner op mod udsigten og uderummet. 

NORDPIL arkitekter har bistået med hjælp i alle faserne fra skitseforlag til aflevering.,  Tilbygning, Sommerhus, Stue
Sommerhuset fik nyt liv, Stue

Vi har arbejdet indgående med materialer i projektet, og hvor deer tilført nye har vi forsøgt at komplimentere de eksisterende og bevarede materialer. Der har været fokus på brug af naturlige materialer som tegl, træ og glas.

Det hele startede i nabohuset...
Vi mødtes med familien i nabohuset, hvor vi var inviteret med til at rådgive omkring mulighederne før et køb. Det endte pudsigt nok med, at det var  huset ved siden af, der lokkede.

Selve projektet har omfattet en total ombygning og nyindretning samt tilbygning til et eksisterende sommerhus.  Det færdige hus består nu af to bygningkroppe, der forskudt for hinanden skaber spændende rum og åbner op mod udsigten og uderummet. 

NORDPIL arkitekter har bistået med hjælp i alle faserne fra skitseforlag til aflevering.,  Tilbygning, Sommerhus, Terrasse/altan
Sommerhuset fik nyt liv, Terrasse/altan

Det har været vigtigt at opnå den helt rigtige placering, da familien bruger uderummene meget. Huset åbner sig op mod terrassen fra alle centrale opholdsrum, hvilket udvider huset og muligheder for ophold

Det hele startede i nabohuset...
Vi mødtes med familien i nabohuset, hvor vi var inviteret med til at rådgive omkring mulighederne før et køb. Det endte pudsigt nok med, at det var  huset ved siden af, der lokkede.

Selve projektet har omfattet en total ombygning og nyindretning samt tilbygning til et eksisterende sommerhus.  Det færdige hus består nu af to bygningkroppe, der forskudt for hinanden skaber spændende rum og åbner op mod udsigten og uderummet. 

NORDPIL arkitekter har bistået med hjælp i alle faserne fra skitseforlag til aflevering.,  Tilbygning, Sommerhus, Stue
Sommerhuset fik nyt liv, Stue

Fra stuen i tilbygningen ser man hvorfor ønsket har været at åbne så meget op som muligt og med et meget stort vinduesparti (nej, det er ikke pga. campletten). Detaljen ligger i det grundige arbejde der er gjort for at føre gulve og lofter ud i vinduet, h

Det hele startede i nabohuset...
Vi mødtes med familien i nabohuset, hvor vi var inviteret med til at rådgive omkring mulighederne før et køb. Det endte pudsigt nok med, at det var  huset ved siden af, der lokkede.

Selve projektet har omfattet en total ombygning og nyindretning samt tilbygning til et eksisterende sommerhus.  Det færdige hus består nu af to bygningkroppe, der forskudt for hinanden skaber spændende rum og åbner op mod udsigten og uderummet. 

NORDPIL arkitekter har bistået med hjælp i alle faserne fra skitseforlag til aflevering.,  Tilbygning, Sommerhus, Terrasse/altan
Sommerhuset fik nyt liv, Terrasse/altan

Huset åbner sig op mod terrassen fra alle centrale opholdsrum, hvilket udvider huset og muligheder for ophold

Det hele startede i nabohuset...
Vi mødtes med familien i nabohuset, hvor vi var inviteret med til at rådgive omkring mulighederne før et køb. Det endte pudsigt nok med, at det var  huset ved siden af, der lokkede.

Selve projektet har omfattet en total ombygning og nyindretning samt tilbygning til et eksisterende sommerhus.  Det færdige hus består nu af to bygningkroppe, der forskudt for hinanden skaber spændende rum og åbner op mod udsigten og uderummet. 

NORDPIL arkitekter har bistået med hjælp i alle faserne fra skitseforlag til aflevering.,  Tilbygning, Sommerhus, Stue
Sommerhuset fik nyt liv, Stue

Mod vest åbner huset sig op og der er en stor terrasse, som udvider boligen i de varme måneder og giver mulighed for en god kontakt til udearealerne. Udover tilbygningen er der ogsålavet et område med udesauna og -bruser på grunden.

  • Hovedhuset og tilbygningen åbner sig op mod kysten og vandet. Fra køkkenet ved en tilbagetrækning af facaden, der giver plads til en terrasse, og fra stuen med en tilbygning, der er opholdsrum.
  • Vi har arbejdet indgående med materialer i projektet, og hvor deer tilført nye har vi forsøgt at komplimentere de eksisterende og bevarede materialer. Der har været fokus på brug af naturlige materialer som tegl, træ og glas.
  • Det har været vigtigt at opnå den helt rigtige placering, da familien bruger uderummene meget. Huset åbner sig op mod terrassen fra alle centrale opholdsrum, hvilket udvider huset og muligheder for ophold
  • Fra stuen i tilbygningen ser man hvorfor ønsket har været at åbne så meget op som muligt og med et meget stort vinduesparti (nej, det er ikke pga. campletten). Detaljen ligger i det grundige arbejde der er gjort for at føre gulve og lofter ud i vinduet, h
  • Huset åbner sig op mod terrassen fra alle centrale opholdsrum, hvilket udvider huset og muligheder for ophold
  • Mod vest åbner huset sig op og der er  en stor terrasse, som udvider boligen i de varme måneder og giver mulighed for en god kontakt til udearealerne. Udover tilbygningen er der ogsålavet et område med udesauna og -bruser på grunden.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›