Projekt

Aaskov Retreat

  • Optimal udnyttelse af m2
  • Sammenhæng med uderum
  • Æstetisk sammenhæng

Ved Vesterhavet, omgivet af og med en særlig kontakt til den unikke og rå natur placerer Aaskov Retreat sig i klitlandskabet, som et særligt fristed for tilbagetrækning, afslapning og nydelse. Det er projektets intention, at sommerhuset gennem udtryk, placering og materialeholdning tager sit afsæt i det karakteristiske landskab, de for området klassiske stråtage samt ønsket om at skabe en indbydende og luksuriøs fritidsbolig i gedigne og langtidsholdbare materialer.

Aaskov Retreat fremstår således som et skarptskåret bygningsvolumen i halvandet plan, der med åbne gavlmotiver orienterer sig mod omgivelserne og skaber flydende overgange mellem inde og ude. Bebyggelsen fremstår med et roligt og ensartet udtryk. Det klassiske stråtag placerer sig naturligt som endnu “en top” i landskabet, der med en tung base i smuk tegl gør, at bebyggelsen fremstår med et homogent og nøje afstemt arkitektonisk udtryk.

Aaskov retreat danner rammen om “det gode liv”. I stueplan disponeres sommerhusets primære opholdsrum, der med tæt kontakt til store terrasser og udendørs spaområde bliver sommerhusets hjerterum. I stueplan disponeres ligeledes 3 rummelige værelser, badeværelser og bryggers.
På husets 1. sal trækker man sig tilbage og nyder områdets særegne udsigt. Her indrettes opholdsstue og område med arbejdsplads samt stor masterafdeling.

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Rasmus Bak