Projekt

Atrium Villa - Nybygget familiebolig med skøn gårdhave

Huse fra 00'erne og frem
  • Æstetisk sammenhæng
  • Optimal udnyttelse af dagslys
  • Sammenhæng med uderum

Denne atrium villa er i sin grundtanke designet ud fra ambitioner for uderum såvel som inderum.

Den store private gårdhave, som ligger i direkte forlængelse af husets køkkenalrum, skabes via husets form, samt en havemur mod vejen.

Gårdhaven skaber mulighed for store vinduer og masser af lys og luft til husets rum, samtidig med at man kan være helt privat i sit hjem.

Materialernes samspil sætter prikken over i’et både ude og inde. Havens indretning understreger husets kvaliteter, og får sammen med de snedkerbyggede møbler, det integrerede vinrum og det smukke køkken, huset til at fremstå luksuriøst både ude og inde.

I mellem soveværelse og masterbadeværelse ligger endnu en lille gårdhave, en lille zen have, som kan betragtes både fra soveværelse og fra det fritstående badekar i badeværelset. Ren hverdags luksus.

I det hele taget er der tænkt i velovervejede løsninger, som forener alt det praktiske i en velfungerende familiebolig med præcis de arkitektoniske detaljer, der tilsammen giver en gennemtænkt og smuk bolig som passer perfekt til familien der bor her.

Huset er opført af Idealhuse A/S

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Louise Balle Rosbjerg