Projekt

Dunescape - Moderne fortolkning af det klassiske fritidshus

  • Sammenhæng med uderum

På en af de vestligste punkter af Danmark, ligger Dunescape i et uforstyrret område, hvor fritidshuset putter sig i klitlandskabet og blænder i med naturen. Dunescape indskriver sig i den omkringliggende arkitektur, hvor gode naturlige materialer, som træ og strå, er fællesnævnere.

Med en moderne fortolkning, står dunescape stærkt i sit arkitektoniske greb, hvor der lukkes af mod naboer og åbner sig op mod sig selv og danner et udeområde med forskellige opholdszoner. Fritidshuset danner rammerne for nærvær og ro, hvor udsigten til det fine klitlandskab er prioriteret.

Det store køkken-alrum har en flydende overgang til terrasse området, hvor inde og ude smelter sammen. Fra køkkenalrummet kan pejsen nydes, et møbel som er med til at afgrænse stuen i forlængelse heraf. Når man sidder i stuen får man en fornemmelse af at sidde ude i klitterne, da disse kommer helt tæt på.

Hele fritidshusets indre er beklædt med lyst Douglas på vægge samt lofter, som giver et sammenhængende udtryk mellem husets indre rum.
Dunescape danner rammerne for ro og nærvær i en moderne fortolkning af den klassiske fritidshus med stråtækttag.

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Rasmus Bak