Projekt

Helårshus i træ

  • Æstetisk sammenhæng
  • Bedre udnyttelse af m2
  • Nemmere vedligeholdelse

Projektet udspringer af bygherres ønske om at etablere sig i Nordjylland, tæt på Vesterhavet og - kombineret med ønsket om at rationalisere m2 til beboelse.
Bebyggelsen består af hovedhus sammenbygget med anneks, derudover er der carport og skur.
Hovedhuset på knap 130m2 rummer en bolig til et par og annekset på 50m2 skal anvendes til keramikværksted. Mellem hovedhus, anneks og carport dannes et helt privat gårdrum, mens de øvrige facader primært vender ud mod gade.
Alle facader beklædes med grantræ og tagflader udføres i stål.
Byggeriet skal stå færdig i 2022.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Hanne Lind-Bonderup

Hanne Lind-Bonderup