Projekt

Ny villa opført i forskudte plan

  • Bedre akustik
  • Flere rum

Villaen på ca. 180 m² er opført i tre forskudte plan.
Nederst er entre, bryggers og køkken alrum. På næste plan, som er i åben forbindelse med køkken alrummet, er børnenes afdeling som indeholder 3 værelser, toilet og bad og en fælles opholdsstue. På øverste plan er forældreafdelingen med soveværelse og bad ensuite. Ydermere er der en opholdsstue med udgang til en altan.

Rådgivning omfattede

  • Energirådgivning
  • Interiørdesign
  • Lysdesign
  • Havedesign
  • Køberrådgivning
  • Kontakt og idé
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Samuel Ringgaard Davey

Samuel Ringgaard Davey