Projekt

Nybyggeri: villa med særligt omvendt sadeltag.

Huse fra 00'erne og frem
  • Familievenlige løsninger
  • Optimal udnyttelse af dagslys
  • Sammenhæng med uderum

Den ambitiøse bygherre ønskede sig en helt særlig nybygning til dette sted! De drømte om en villa, som indbyder til udforskning, hvor dagslyset er i centrum, og hvor man oplever en rig variation af rummelighed.

I skitseprocessen opstod et unikt tagdesign i form af et omvendt sadeltag. Det skaber både den ønskede 'wauw'-effekt set udefra og muligheden for at arbejde med varierede rumhøjder, samt tiltrække lys fra flere retninger.

Det omvendte sadeltag suppleres af flere bygningsdele med flade tage, som både rummer boligareal og sekundære bygninger.

Facaden består af en kombination af tegl og træ, hvor teglet anvendes i skiver, der visuelt udgør husets struktur, og suppleres af større partier i sortmalet træ.

Grunden er fuldt udnyttet med bolig, terrasser, spejlbassin, carport, skur samt masser af kroge og små oaser til ophold, både ude og inde.

Bæredygtige tiltag

Biodiversitet
Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Havedesign
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Louise Balle Rosbjerg