Projekt

Nybygget, 70'er inspireret familiebolig i skovkanten

Huse fra 00'erne og frem
  • Familievenlige løsninger
  • Optimal udnyttelse af dagslys
  • Sammenhæng med uderum

På en rolig villavej, et stenkast fra søen og på kanten af skoven har vi tegnet denne skønne familiebolig.

Boligen er tegnet til en familie med to voksne og to børn og i processen har der været fokus på detaljerne og de gode materialer.

Med skoven i baghaven har det også været vigtigt at få udvisket grænsen mellem inde og ude, så naturen trækkes med helt ind i husets opholdsrum.

Fra husets entre er der fordeling til henholdsvis bryggers, værelsesafdeling og køkken/alrummet.

Værelsesafdelingen har eget badeværelse og to store børneværelser med eget walk-in og adgang til den store træterrasse, der elegant slynger sig rundt om store dele af husets sydvest-facade.

I stue og køkken/alrum er der store vinduespartier med skydedøre som giver mulighed for at åbne helt op og skabe en flydende overgang mellem inde og ude. Store dele af terrassen er overdækket og skaber rammerne for mere udendørs ophold, såsom det overdækkede loungeområde som ligger i forlængelse af den særskilte forældreafdelingen.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Louise Balle Rosbjerg