Projekt

Nybygget lystejendom - i lys beton og modernistisk design

Huse fra 00'erne og frem
  • Fokus på at udnytte grundens udsigt
  • Sammenhæng med uderum
  • Æstetisk sammenhæng

Lystejendommen ligger i et åbent kuperet landskab hvorfra der er udsigt til havet. Eneste nærliggende bygning er en eksisterende driftsbygning, som er opført i modernistisk stil. Denne stil føres videre i lystejendommen så der opstår en helhed.

Detaljerne som er inspireret fra den modernistiske periode er blandt andet de glatte hvide betonfacader, den symmetriske lave taghældning og de rene linjer. Form følger funktion, og der er minimalt overflødelige dekorationer.

Det smalle fremspring i gavlmotivet får bygningen til at virke let og elegant. Betonen blødes op med elementer i træ, som skaber varme og balance i udtrykket.

Den udkragede terrasse og tilhørende terrasseværn er begge dele tegnet så spinkelt som muligt.

Rundt om huset, og imellem nyt og gammelt, har vi arbejdet med at skabe attraktive uderum som er optimeret efter sol/vind/skygge, og ligger som en direkte forlængelse af lystejendommens rum.

Vi glæder os til at følge byggeriet af denne helt særlige ejendom

Bæredygtige tiltag

Biodiversitet
Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Havedesign
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Louise Balle Rosbjerg