Projekt

Nybygget villa med søudsigt og privat gårdhave

Huse fra 00'erne og frem
  • Æstetisk sammenhæng
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med uderum

Denne nybyggede atriumvilla ligger på en skøn grund med søudsigt. Byggefeltet er udnyttet til fulde, idet at en stor del af grunden er omfattet af en søbeskyttelseslinje.

Ved ankomst til villaen mødes man af en overdækket indgang og murværk med murede detaljer. Her er indtænkt dobbelt carport, cykelparkering og plads til renovation.

Fra den rummelige entre er der er langt kig igennem huset, så den smukke søudsigt allerede er i spil med ankomsten til huset. Forrest i huset er der adgang til børneværelser, bryggers samt aktivitetsrum.

Boligen er foldet omkring den atriumgården, der er designet som familiens private oase. Her er direkte forbindelse fra aktivitetsrummet, fra kontorniche samt fra køkkenalrummet. Køkkenet er designet så man har front mod udsigten mens der kokkereres, og fra spisepladsen er der lige nem adgang til at rykket ud på den vestvendte udsigtsterrasse eller den private terrasse i gårdhaven.

Mod søen indtager boligen hele grundens bredde så søudsigten maksimeres, og kan nydes fra både udsigtsstue, køkkenalrum og forældresoveværelse.

Den traditionelle stue er her delt i to, så familien både får en udsigtsstuen, der ligger i åben forbindelse med køkkenalrum, men to trin forskudt, og en TV-stue hvor der er plads til til hele familien i den store, indbyggede flydersofa.

Et bånd af ovenlys løber igennem hele huset.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer
Varmegenvinding

Rådgivning omfattede

  • Interiørdesign
  • Havedesign
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Louise Balle Rosbjerg