Projekt

Nyrenoveret Sommerhus i Klassisk stil beliggende i Vestsjælland

  • Flere rum
  • Bedre udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med uderum

Sommerboligen er nyrenoveret i klassisk stil med sprossede vinduer og dobbeltdøre . Der er tilbygget nyt soveværelse, ny entre . Der er tilføjet et nyt værksted, en udebruser samt et udekøkken og en ny overdækket terrasse der forbinder havens grønne arealer.

Indvendig er der høje paneler på væggene i klasisk stil og
gulvet er belagt med lyse klinker ved entre der matcher de lyse fyrretræsgulv .

Bæredygtige tiltag

Lavenergiruder/vinduer
Genbrug af materialer
Efterisolering

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Pierre Devriel

Pierre Devriel