Projekt

Nyt enfamliehus på skrånende grund

Huse fra 00'erne og frem
  • Mere plads
  • Optimal udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Familien havde brug for mere plads og et ønske om, at familiens 4 store børn kunne få deres egen afdeling. De ønskede samtidig en åben planløsning hvor alle kunne samles. Grundens ligger op ad grønne områder, så der blev skabt gode kig til både haven og skoven. Den skrånende grund gav samtidig mulighed for forskudte niveauer mellem børneafdelingen og voksen-/ fælles området.

Fotos: Christina Kayser-O.

Bæredygtige tiltag

Omfangsdræn
Faskiner
Lavenergiruder/vinduer
Varmegenvinding
Jordvarme

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Nanna Bering