Projekt

Parterrevilla i beton indrammer udsigt og uderum.

Huse fra 00'erne og frem
  • Optimal udnyttelse af m2
  • Sammenhæng med uderum
  • Familievenlige løsninger

Det største opgave i dette projekt har været at indfange og fremhæve den unikke grund der falder mere end 4 meter inden for byggefeltet, og hvorfra der er en unik udsigt udover det smukke landskab.

Villaen er tegnet i in-situ beton, som blødes op af partier med lyse trælister. Grundens terræn udnyttes via en parterre etage der skyder sig ind i terrænet.

I ankomstniveauet har huset en vinkelform der rummer leverum, bryggers og forældreafdeling. Centralt i huset ligger en trappe, der skaber forbindelse til parterreetagen, der rummer børneafdeling med værelser, badeværelse og multirum.

Sammen med betonsøjler skaber husets form et gårdrum med terrasser i begge niveauer. En stor sidde/opholdstrappe skaber forbindelse på tværs af etagerne.

Bæredygtige tiltag

Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Louise Balle Rosbjerg