Projekt

Refugium i klitterne

  • Æstetisk sammenhæng
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med uderum

Sommerhuset i klitterne fungerer som et refugium for familien. Hér kan de trække sig tilbage fra deres travle hverdag, og nyde udsigten til Vesterhavet og de omkringliggende klitlandskaber. Varierede terrasser rundt omkring sommerhuset sikrer udeophold morgen, middag og aften i sol og i læ for vinden fra vest.

Bæredygtige tiltag

Certificerede miljøvenlige materialer
Biodiversitet
Varmepumpe

Rådgivning omfattede

  • Køberrådgivning
  • Udbud og kontrakter for byggearbejdet
  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Lars Bo Poulsen

Lars Bo Poulsen