Projekt

Rustik villa på naturgrund, med pool og mange terrasser

Huse fra 00'erne og frem
  • Fokus på at udnytte grundens udsigt
  • Nem vedligeholdelse
  • Sammenhæng med uderum

På den unikke naturgrund drømte bygherre om at skabe et hjem, hvor ude og inde smelter sammen, og hvor man får en følelse af at være på ferie under sydligere himmelstrøg. Med rå og ærlige materialer skabes en rustik villa, som kan holde til at blive brugt, og som blot bliver smukkere med tiden. Naturens ægthed bringes ind i hjemmet, med fuldmurede vægge og natursten på gulvene, der skaber en varm og indbydende atmosfære.

Huset er designet ud fra en harmonisk disponering af både indendørs og udendørs rum, som giver forskellige oplevelser af den unikke grund. De store vinduer indrammer den fortryllende udsigt og lukker masser af lys ind i rummene, og der skabes glidende overgange mellem ude og inde.

Pergolaernes legende skyggespil og de mange terrasser med poolområde og udepejs, skaber en charmerende og sydlandsk stemning midt i den danske natur.

På sydsiden er en stenhave integreret i en atriumgård, mens en privat aftenterrasse mod nordvest fungerer som et tilflugtssted for stille stunder og betagende solnedgange.

Gennem hele huset forlænges kigget ud mod naturen via store vinduer, så selv når man er indendørs, føler man sig forbundet med omgivelserne.

Ved ankomsten til huset planlægges at plante skov, så huset bliver indhyllet i en privat sfære af ro og harmoni, med skovens grønne pragt på den ene side og det vidtstrakte landskab på de øvrige sider.

Bæredygtige tiltag

Biodiversitet
Genbrug af materialer
Jordvarme
Lavenergiruder/vinduer
Regnvandsopsamling

Rådgivning omfattede

  • Lysdesign
  • Havedesign
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Louise Balle Rosbjerg