Projekt

Tilbygning og opdatering af murermestervilla

Huset er renoveret med stor ydmyghed i forhold til det arkitektoniske udtryk på huset. Husets beboere ønskede at hele husets indretning blev optimeret - og især at få et stort og nyt køkkenalrum med tæt tilknytning til haven.

Udgangspunktet for renoveringen og tilbygningen har som været et ønske om at bevare og forny husets oprindelige arkitektur.

Der er igennem hele projektet valgt materialer og overflader som relaterer til husets opførelsesår 1935. Alle materialer er i god kvalitet med smukke overflader. Det er vægtet at materialer refererer til det oprindelige, men bearbejdet således at de fremstår moderne og har en tidssvarende funktionalitet.
Boligen er ombygget og moderniseret i alle rum. Huset er akustikreguleret i alrum og stuer.

De mange gode og smukke løsninger har givet vores bygherre en stor besvarelse på energiforbruget, som er blevet betydeligt reduceret trods flere kvadratmeter.

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Huset før renovering og tilbygning. Tilbygning er udført på den viste facade mod østNy tilbygning med havestue og hævet terrasse set fra haven.
Per Hartwig

Per Hartwig