Projekt

Ved Glyptoteket, København

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre udnyttelse af m2

På toppen af lejligheds komplekset over for Glytoteket har Novaform indrettet en taglejlighed med forskudte gulv niveauer. Lejligheden er total istandsat og ændret med nyt køkken og bad. Fra en meget mørk lejlighed til en lys lejlighed med inddragelsen af den fine udsigt til Glytoteket og ekstra udnyttelse af altanen mod gården.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Stig Christensen

stig christensen