Projekt

Ved Vadehavet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre udnyttelse af m2

Sommerhus på Fanø ved Vadehavet - Tilpasser sig i form og materialer til det omgivende smukke klitlandskab. Mellem tre klittoppe placeres sommerhuset som et vinkelhus omgivet af terrasser, og der er smukke kik ud i terrænet. Begrønnet tag, kebony facader og vinduer sikrer af sommerhuset umærket ligger i landskabet.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Lars Bo Poulsen

Lars Bo Poulsen