Bliv ringet op gratis af Riko Sprohar Lundqvist

Skriv en besked herunder eller ring

Nyt klassisk sommerhus

Nybygget sommerhus

Dette klassiske sommerhus ligger smukt på kanten af skoven i Tisvilde. Sommerhuset slutter sig tæt om en stor terrasse, som bruges det meste af året.

Energi og miljø

Isoleret i h.t. bygningreglement for sommerhuse

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

 • Mere plads
 • Flere rum
 • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Riko Sprohar Lundqvist, Novaform Arkitekter ApS

Jeg har stor erfaring med alle boligtyper - sommerhuse, villaer og større...

Se billeder af projektet

Dette klassiske sommerhus ligger smukt på kanten af skoven i Tisvilde. Sommerhuset slutter sig tæt om en stor terrasse, som bruges det meste af året. , Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Nyt klassisk sommerhus, Facade

Moderne luksus i klassisk sommerhusstil. Sommerhuset er opført med vandret sortmalet træbeklædning og klassiske sprossede vinduer og træspån på taget. Hvilket giver huset et ekslusivt og romantisk udtryk.

Dette klassiske sommerhus ligger smukt på kanten af skoven i Tisvilde. Sommerhuset slutter sig tæt om en stor terrasse, som bruges det meste af året. , Nybyggeri, Sommerhus, Terrasse/altan
Nyt klassisk sommerhus, Terrasse/altan

Den syd-vestvendte terrasse binder husets opholdsstue sammen med haven. Terrassen omkranses af sommerhuset, så der er både sol og læ hele dagen.

Dette klassiske sommerhus ligger smukt på kanten af skoven i Tisvilde. Sommerhuset slutter sig tæt om en stor terrasse, som bruges det meste af året. , Nybyggeri, Sommerhus, Indgangsparti
Nyt klassisk sommerhus, Indgangsparti

Du behøver ikke at rejse langt væk for at opleve ferie i luksus og kvalitet, for herhjemme bygge vi masser af eksklusive sommerhuse, hvor hverken beliggenhed, kvadratmeter eller indretning mangler noget.

Dette klassiske sommerhus ligger smukt på kanten af skoven i Tisvilde. Sommerhuset slutter sig tæt om en stor terrasse, som bruges det meste af året. , Nybyggeri, Sommerhus, Terrasse/altan
Nyt klassisk sommerhus, Terrasse/altan

Rolige omgivelser giver et roligt sind.Sørg for flere åndehuller i og omkring sommerhuset. Det giver mulighed for en smule privatliv efter behov, hvis du har overnattende gæster på besøg.

 • Moderne luksus i klassisk sommerhusstil. Sommerhuset er opført med vandret sortmalet træbeklædning og klassiske sprossede vinduer og træspån på taget. Hvilket giver huset et ekslusivt og romantisk udtryk.
 • Den syd-vestvendte terrasse binder husets opholdsstue sammen med haven. Terrassen omkranses af sommerhuset, så der er både sol og læ hele dagen.
 • Du behøver ikke at rejse langt væk for at opleve ferie i luksus og kvalitet, for herhjemme bygge vi masser af eksklusive sommerhuse, hvor hverken beliggenhed, kvadratmeter eller indretning mangler noget.
 • Rolige omgivelser giver et roligt sind.Sørg for flere åndehuller i og omkring sommerhuset. Det giver mulighed for en smule privatliv efter behov, hvis du har overnattende gæster på besøg.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.