Facaden set fra søen

Riko Sprohar Lundqvist

Novaform Arkitekter ApS

København K

Jeg har stor erfaring med alle boligtyper - sommerhuse, villaer og større boligområder. Alle projekter opføres i tæt dialog med bygherre.
Jeg holder meget af at genneføre projekter ned til mindste detalje, for at opnå stilsikre boliger uden dårlige kompromiser.

Priser

Kontakt og idé
3.000 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Instant Arkitekthjælp
3.000 kr.

Få 1,5 times besøg af arkitekten i dit hjem og høst Arkitektens bedste råd og inspirerende ideer til din bolig. Instant Arkitekthjælp er rådgivning på stedet og indeholder IKKE tegninger. (pris inden for 30km radius fra København)

Skitseforslag til nyt sommerhus
60.000 kr.

Få dit eget individuelt arkitektegnet sommerhus til dine behov, din grund og med vores æstetiske tilsnit af sommerhuset. Vi har stort fokus på overgangen mellem inde og ude, så livet i sommerboligen kan nydes ude en stor del af året. Prisen er fra 40.000 kr. og vurderes efter projektets størrelse og kompleksitet. Se flere af vores sommerhuse på novaform.dk

Skitseforslag til enfamiliehus
60.000 kr.

Unika skitseforslag af dit kommende enfamiliehus, som rummer jeres livsstil, er tilpasset jeres grund sammenflettet med vores stilrene arkitektur som sikrer jeres investering. Prisen er fra 60.000 kr. og vurderes efter projektets størrelse og kompleksitet. Se flere af vores enfamiliehuse på novaform.dk

Skitseforslag til lavenergihus / passivhus
60.000 kr.

Et lavenergihus er et bæredygtigt hus. Det betyder, at både økonomisk, socialt og miljømæssigt er der fokus på at optimere på energiressourcerne både i byggeprocessen og i valg af materialer. Med ordentlige materialer og optimering af kvadratmeterne, mener vi hos Novaform Arkitekterne, mener vi at vi sagtens kan leve bæredygtigt uden at give afkald på vores materielle goder, men bygge med blik for både økonomi, miljø og næste generation. Se flere af vores lavenergihuse på novaform.dk

Skitseforslag ombygning af enfamiliehus
50.000 kr.

Trænger din bolig til lys, luft og en bedre planløsning? Vi har mange års erfaring med ombygning af boliger og kan derfor hjælpe med at optimere jeres bolig, så den passer bedre til familiens behov

Skitseforslag tilbygning til enfamiliehus
60.000 kr.

Tid til knopskydning? Vi sikrer at du får en tilbygning som passer arkitektonisk til det eksisterende hus og som dækker jeres ønsker og funktionelle behov.

Skitseforslag ombygning af lejlighed
40.000 kr.

Drømmer I om at få vendt op og ned på jeres lejlighed, så der er plads til alle behov? De gamle Københavner lejligheder er charmerende, men tegnet i en anden tid end den vi lever i nu. Vi kan hjælpe med at få en moderne bolig i de gamle rammer.

Haveplan
15.000 kr.

Haven er boligens komplimenterende rum. I novaform arbejder vi med at ophæve overgangen mellem inde og ude. En god haveplan sikrer at du udnytter boligens uderum optimalt og får en klar formgivning at arbejde ud fra med solterrasser, funklendeplantebede, frugtlund, legeområde og alt hvad hjertet ellers begærer af udeliv omkring boligen.

Boligtjek ved køb af ejendom
6.000 kr.

Overvejer du at købe ny bolig, men er usikker på om det er et godt køb og hvad de ønskede forbedringer vil koste? - Vi udfører et boligtjek, hvor vi gennemgår husets byggetekniske tilstand og giver et prisoverslag på de ønskede forbedringer af boligen.