Tilbygning fra haven

Bliv ringet op gratis af Tom Mose Petersen

Skriv en besked herunder eller ring

Orientering mod skoven

Tilbygning til fritliggende hus

Tilbygninger skal ikke blot dække et behov for et større boligareal – men gerne give noget nyt til hele boligen.

Denne tilbygning i Nærum signalerer klart, at den er opført i 2012, men har samtidig sit klare afsæt i det oprindelige hus fra 1937.

Den oprindelige bolig havde sine stuer vendt mod vejen og den lille forhave – nu er familiens store opholdsstue orienteret mod haven og Jægersborg Hegn.

Energi og miljø

Tilbygningen er opført som en selvstændig bygning og opfylder de gældende krav til isolering i BR10.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Tom Mose Petersen, STOCK 35

Det kan altid betale sig at få et godt råd, inden en byggesag påbegyndes – det...

Se billeder af projektet

Tilbygninger skal ikke blot dække et behov for et større boligareal – men gerne give noget nyt til hele boligen. 

Denne tilbygning i Nærum signalerer klart, at den er opført i 2012, men har samtidig sit klare afsæt i det oprindelige hus fra 1937. 

Den oprindelige bolig havde sine stuer vendt mod vejen og den lille forhave – nu er familiens store opholdsstue orienteret mod haven og Jægersborg Hegn.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Orientering mod skoven, Facade

I materialer adskiller tilbygningen sig markant - men proportioner og form binder de to bygningsdele sammen.

Tilbygninger skal ikke blot dække et behov for et større boligareal – men gerne give noget nyt til hele boligen. 

Denne tilbygning i Nærum signalerer klart, at den er opført i 2012, men har samtidig sit klare afsæt i det oprindelige hus fra 1937. 

Den oprindelige bolig havde sine stuer vendt mod vejen og den lille forhave – nu er familiens store opholdsstue orienteret mod haven og Jægersborg Hegn.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Orientering mod skoven, Facade

Den nye tilbygning binder hus og have sammen.

Tilbygninger skal ikke blot dække et behov for et større boligareal – men gerne give noget nyt til hele boligen. 

Denne tilbygning i Nærum signalerer klart, at den er opført i 2012, men har samtidig sit klare afsæt i det oprindelige hus fra 1937. 

Den oprindelige bolig havde sine stuer vendt mod vejen og den lille forhave – nu er familiens store opholdsstue orienteret mod haven og Jægersborg Hegn.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Orientering mod skoven, Facade

Det oprindelige hus er en dansk udgave af et engelsk Kottage-hus fra 30’erne – som udgangspunkt et tidstypisk hus, hvor de primære opholdsrum var orienteret mod vej og hvor soveværelser, bad/toilet var orienteret mod haven og det vidunderlige hegn mod Nær

Tilbygninger skal ikke blot dække et behov for et større boligareal – men gerne give noget nyt til hele boligen. 

Denne tilbygning i Nærum signalerer klart, at den er opført i 2012, men har samtidig sit klare afsæt i det oprindelige hus fra 1937. 

Den oprindelige bolig havde sine stuer vendt mod vejen og den lille forhave – nu er familiens store opholdsstue orienteret mod haven og Jægersborg Hegn.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Orientering mod skoven, Facade

Skorstenen er tilbygningens omdrejningspunkt og med til at give gårdrummet mellem tilbygning og eksisterende villa betydning og kraft – en arkitektonisk markør.

Tilbygninger skal ikke blot dække et behov for et større boligareal – men gerne give noget nyt til hele boligen. 

Denne tilbygning i Nærum signalerer klart, at den er opført i 2012, men har samtidig sit klare afsæt i det oprindelige hus fra 1937. 

Den oprindelige bolig havde sine stuer vendt mod vejen og den lille forhave – nu er familiens store opholdsstue orienteret mod haven og Jægersborg Hegn.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Orientering mod skoven, Facade

Med tilbygningen blev der skabt et nyt opholdsrum i relation til haven.

Tilbygninger skal ikke blot dække et behov for et større boligareal – men gerne give noget nyt til hele boligen. 

Denne tilbygning i Nærum signalerer klart, at den er opført i 2012, men har samtidig sit klare afsæt i det oprindelige hus fra 1937. 

Den oprindelige bolig havde sine stuer vendt mod vejen og den lille forhave – nu er familiens store opholdsstue orienteret mod haven og Jægersborg Hegn.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Orientering mod skoven, Værelse

Det nye børneværelse i tilbygningen har højt til loftet og en indbygget hems henover fordelingsgangen.

Tilbygninger skal ikke blot dække et behov for et større boligareal – men gerne give noget nyt til hele boligen. 

Denne tilbygning i Nærum signalerer klart, at den er opført i 2012, men har samtidig sit klare afsæt i det oprindelige hus fra 1937. 

Den oprindelige bolig havde sine stuer vendt mod vejen og den lille forhave – nu er familiens store opholdsstue orienteret mod haven og Jægersborg Hegn.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Orientering mod skoven, Stue

Med ombygningen blev køkken og spiserum det centrale mødested i huset.

Tilbygningen rummer to teenageværelser med egen indgang og en ny opholdsstue der vender mod haven.

Tilbygninger skal ikke blot dække et behov for et større boligareal – men gerne give noget nyt til hele boligen. 

Denne tilbygning i Nærum signalerer klart, at den er opført i 2012, men har samtidig sit klare afsæt i det oprindelige hus fra 1937. 

Den oprindelige bolig havde sine stuer vendt mod vejen og den lille forhave – nu er familiens store opholdsstue orienteret mod haven og Jægersborg Hegn.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Orientering mod skoven, Facade

Tilbygningens zinktag er foldet ned som facade mod nord – for at flytte på den traditionelle grænse mellem facade og tag.

  • I materialer adskiller tilbygningen sig markant - men proportioner og form binder de to bygningsdele sammen.
  • Den nye tilbygning binder hus og have sammen.
  • Det oprindelige hus er en dansk udgave af et engelsk Kottage-hus fra 30’erne – som udgangspunkt et tidstypisk hus, hvor de primære opholdsrum var orienteret mod vej og hvor soveværelser, bad/toilet var orienteret mod haven og det vidunderlige hegn mod Nær
  • Skorstenen er tilbygningens omdrejningspunkt og med til at give gårdrummet mellem tilbygning og eksisterende villa betydning og kraft – en arkitektonisk markør.
  • Med tilbygningen blev der skabt et nyt opholdsrum i relation til haven.
  • Det nye børneværelse i tilbygningen har højt til loftet og en indbygget hems henover fordelingsgangen.
  • Med ombygningen blev køkken og spiserum det centrale mødested i huset.

Tilbygningen rummer to teenageværelser med egen indgang og en ny opholdsstue der vender mod haven.
  • Tilbygningens zinktag er foldet ned som facade mod nord – for at flytte på den traditionelle grænse mellem facade og tag.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›