Projekt

Kælder blev til luksus forældreafdeling med vertikalt bibliotek

Typehus fra 60-70'erne
  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre udnyttelse af m2

Familien i denne villa fra 60’erne ønskede at udnytte de mange kvadratmeter i deres kælder bedre, så de blev en aktiv del af huset. Før var der et mørkt og trangt trapperum, der forbandt de to etager.
Vi foreslog en markant åbning mellem etagerne, hvor en trappereol forbinder det øvre og det nedre niveau. På den måde er der skabt sammenhæng mellem etagerne og den nederste etage føles ikke længere som en kælder.
I den nye underetage har vi lavet en lækker forældreafdeling, hvor kælderfornemmelsen er væk.
Overalt er der brugt kvalitetsmaterialer som egetræ og store naturstensfliser.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Erik Nord Nielsen

Erik Nord Nielsen