Projekt

Kontrast til det eksisterende hus

Murermestervilla
  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre udnyttelse af m2

Tilbygningen er opført i en moderne og stram arkitektur, som danner kontrast til den eksisterende villa fra 1927. Det eksisterende hus opgraderes med en ny tilbygning, hvor en god rumhøjde og store vinduespartier trækker haven med ind i huset. Tilbygningen rummer opholdsstue, bad, entre samt to værelser, og tre ovenlysvinduer skaber masser af himmellys til boligen. I stueetagen er de tidligere små rum blevet lagt sammen for at skabe en mere tidssvarende og åben løsning af køkken/alrummet, som fungerer optimalt for en børnefamilie. 1. salen er blevet indrettet med mere regulære rum, og samtidig er loftet ændret fra vandret til en løsning med loft til kip med fritlagte bjælker for at skabe mere luft og volumen til rummene. I det ene værelse er der ligeledes indrettet med en hems over eksisterende badeværelse for at udnytte pladsen mest optimalt. Nogle gange skal arkitekturen skille sig markant ud, og andre gange skal den være en mere blød overgang fra eksisterende til nyt. I dette projekt er det den første løsning, der er valgt. Tilbygningen udgør 65 m2.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Jan Smidt Andreasen

Jan Smidt Andreasen