Projekt

Nakaniwa sommerhus

  • Æstetisk sammenhæng
  • Bedre dagslys
  • Familievenlige løsninger

Nakaniwa sommerhus er inspireret af det Japanske gårdskoncept. Sommerhuset ligger i en gårdhave, der er skabt af sølvgrå cedertrævægge. På den ene side åbner stuen en bred udsigt til havet og på den anden side til en intim have. I midten er der en delvis åben gårdsplads, som skaber et beskyttet og privat rum, samtidig med at den udvalgte udsigt over landskabet og havet bevares. Gården lader det rå landskab ved kysten komme til at tæmme den. Her er det lokale landskab blandet med nogle elementer fra den japanske maritime tradition for at skabe en intim og naturlig atmosfære.

Bæredygtige tiltag

Biodiversitet
Dagslys/passiv solvarme
Varmepumpe
Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Havedesign
  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Charles Bessard

Charles Bessard