Projekt

Sommerhus

  • Æstetisk sammenhæng
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med uderum

Sommerhus i første række. Parcellerne skal være uden bevoksning mellem huset og skrænten ned til kysten. Derfor er der bygget uderum, der fra dag 1 er beskyttede mod vind og indblik. Skråtstillede lameller sørger for udsyn i retning mod kysten, men minimerer indblik lige ud for terrasserne.

Bæredygtige tiltag

Certificerede miljøvenlige materialer

Rådgivning omfattede

  • Energirådgivning
  • Interiørdesign
  • Havedesign
  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Jan Christoffersen

Christoffersen Arkitekter